ΠΑΣ Γιάννινα: Ενθουσίασε, κυριάρχησε στο γήπεδο, νικησε 1-0, αλλά έκανε και τονωτική ένεση στην ψυχολογία του...


Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Μακεδονικού, σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα, που μόνο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ή παρακολούθησαν απο την τηλεόραση, μπορούν να περιγράψουν τι ακριβώς έγινε σήμερα στο Ζωσιμάδες.
Πρώτον οι κερκίδες του γηπέδου γέμισαν απο φιλάθλους του ΠΑΣ που απο την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ενίσχυαν την ομάδα τους εμψυχώνοντας του παίκτες τους.
Δεύτερον ο ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ είχε πλήρη συνεχή υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους, συνεχή επιθετική πίεση και οι αμυντικοί του ανταποκρίθηκαν με άνεση, μη επιτρέποντας τους να απειλήσουν στο ελάχιστο την εστία του Σίνα.
Τρίτον, είδαμε επιτέλους του παίκτες του ΠΑΣ να σουτάρουν απο πολλές πλευρές προς την εστία του Μακεδονικού και κάπως έτσι απο πλάγια και δύσκολη θέση, πέτυχε το μοναδικό γκόλ ο Μπουλάρι.
Τέταρτον, αυτή η επιθετική έξαρση του ΠΑΣ, ανάγκασε τον Μακεδονικό σε πολυπρόσωπη άμυνα, που ασφυκτικά πίεζε ο ΠΑΣ αναζητώντας το γκόλ, που τελικά ήλθε και του πρόσφερε τους ποθητούς τρεις βαθμούς.
Τέταρτον είδαμε τον μόλις τρεις ημέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του νέο προπονητή Γιάννη Γκούμα, να έχει τοποθετήσει σωστά την ομάδα, με μια αλλαγμένη νοοτροπία και κυρίως σύστημα παιχνιδιού, κάτι που και ίδιος επεσήμανε αργότερα με δήλωσή του, ¨...εγώ πρόλαβα να πώ πέντε κουβέντες στα παιδιά, αλλά το κατάλαβαν και υλοποίησαν τα λεγόμενά μου...¨. Μάλιστα ο ίδιος πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά τον αγώνα, πανηγύρισε με τους φιλάθλους τη νίκη επισημαίνοντας με ενθουσιασμό¨...με αυτή την ομάδα και τον μοναδικό κόσμο του ΠΑΣ που είναι μεγάλη ομάδα, θα κερδίζουμε εντός και εκτός έδρας¨.. 
Πέμπτον,  είδαμε τους φιλάθλους του ΠΑΣ να πανηγυρίζουν με ενθουσιασμό την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας τους, όπως στις παλιές καλές εποχές που όλοι αναπολούν να τις ξαναζήσουν σύντομα.
Η σημερινή κινητοποίηση των φιλάθλων, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και η εντονότατη παρουσία τους, ήταν μια ισχυρή ένεση στους παίκτες που αντέδρασαν θετικά.
Έκτον και ίσως σημαντικότερο...Εκτινάχθηκε στα ύψη τόσο απο την εμφάνιση, όσο και απο τη νίκη, η ψυχολογία ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοικούντων του ΠΑΣ η ψυχολογία τους που βρίσκονταν στα ...Τάρταρα απο τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. παρά τις προσπάθειές τους, τουλάχιστον στα περισσότερα απο αυτά. 
Σήμερα λοιπόν, όλοι εγκατέλειψαν το Ζωσιμάδες με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη τους, αλλά έχοντας μέσα τους και το ερωτηματικό...Θα συνεχίσει ο ΠΑΣ να τους χαρίζει στο μέλλον παρόμοιες στιγμές ικανοποίησης? Κοντός ψαλμός αλληλούια , με αρχή το επόμενο παιχνίδι στην Θεσ/νίκη με τον ΠΑΟΚ Β.

Το  μοναδικό γκόλ

Περιπετειώδες το μοναδικο γκόλ στο 63ο λεπτό που πέτυχε ο Μπουλάρι, λόγω και της πολυπρόσωπης άμυνας του Μακεδονικού. Ο σκόρερ δέχθηκε την πρώτη πάσα από τον Κρυπαράκο ενώ μπήκε από δεξιά στα καρέ του Μακεδονικού. Το πρώτο διαγώνιο σουτ απέκρουσε ο γκολκίπερ Γουναρίδης, για να ακολουθήσει νέο διαγώνιο σουτ από πολύ πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ. 

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Γκούμας): Σίνα, Σελιμάι, Πρεκατές, Τουρκοχωρίτης, Δούμας, Παυλίδης, Μπρικάλιατσα, Μπουλλάρι (84’ Λύγκας), Κοντονίκος (61′ Κρυπαράκος), Αριγίμπι (84’ Ναούμης), Κόντε (75′ Πατρινός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Θωμάι, Τσουκάκνης, Καλαϊτζής (79′ Σταμπουλίδης), Παναγιωτούδης, Καρτάλης (76′ Νούλας), Καραμπέρης (83’ Νικόλοφ), Μορέρ (83’ Αλτιντζής), Καντάβ (76′ Αμανατίδης), Καπνίδης.

ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Super League 2 – Βόρειος Όμιλος | 11η αγωνιστική

  • Ηρακλής – Καβάλα 1-0

  • Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 1-3

  • Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 2-1

  • Νέστος Χρυσούπολης – Αστέρας Β’ AKTOR 0-1

1 Σχόλια

  1. ΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    Γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε την ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ ξανά στο δρόμο μου.
    Το όνομά μου είναι Ισμήνη Κουτσάκη, είμαι αγρότης.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλώς επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ και θα έχετε απόλυτη ικανοποίηση. Αυτή η γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 30.000€ και αυτό μου είναι αρκετό.
    Είναι μια ευγενική γυναίκα, χάρη σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα κατάφερα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και Και να ξεπληρώσω τα χρέη μου.
    Αν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, απλώς επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Το οικονομικό σου τραύμα τελείωσε
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sofia070177@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Αν δεν είσαι Έλληνας, σε παρακαλώ απόφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη