Σε συμβολικό μπλόκο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων προχώρησαν οι αγροκτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για αποκλεισμούς σε λιμάνια, αεροδρόμια και τελωνεία πέρα απο τους αυτοκινητόδρομους.
Και λέμε συμβολικό γιατί αυτή την περίοδο, μόνο δύο πτήσεις γίνονται καθημερινά απο Αθήνα και μόνο αεροπλάνα μεταφοράς ασθενών ή τραυματιών μπορούν εμφανιστούν ξαφνικά στο αεροδρόμιο, αλλά φυσικά σε αυτή την περίπτωση οι αγροκτηνοτρόφοι δήλωσαν οτι δεν θα παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα.
Η μεσημεριανή πτήση της Ολυμπιακής απο την Αθήνα προσγειώθηκε κανονικά και θα εκτελείται κανονικά και προς Αθήνα, γιατί οι αγρότες δεν μπορούν να μπουν στο εσωτερικό του αεροδρομίου το οποίο απέκλεισαν μόνο εξωτερικά. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο οι ταξιδιώτες, αλλά κι αυτά επιλύθηκαν.
