ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

...ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ 28 ΜΑΪΟΥ...
by allnews EPIRUS - 7


 Μακέτα του κτιρίου απο την πλευρά της πίστας

Μακέτα του κτιρίου απο την πλευρά της εθνικής οδού. Από αυτή την πλευρά θα είναι η κεντρική είσοδος των επιβατών στο κτίριο,
------------------------------------------
"Κουτσά -στραβά" προχωρούν πλέον οι εργασίες στο κτίριο του αεροδρομίου Ιωαννίνων, και ήδη κατασκευάζεται η προέκταση στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο κόμβος.
 Το κυρίως έργο παρέμβασης στο παλιό κτίριο, θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η πτέρυγα αναχωρήσεων, με την κατεδάφιση του παλιού κεντρικού κτιρίου και του παλιού πύργου ελέγχου. 
Το χρονοδιάγραμμα για πλήρη ολοκλήρωση των έργων είναι μέχρι 28 Μαϊου 2018. Με του ρυθμούς όμως που προχωρούν οι εργασίες, κανένας δεν πιστεύει στην τήρηση αυτής της ημερομηνίας. Οι πλέον απαισιόδοξοι μάλιστα, - κι όχι άδικα με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα-, δεν πιστεύουν οτι θα ολοκληρωθεί μέχρι τότε,  ούτε η αίθουσα αναχωρήσεων που ήδη κατασκευάζεται...Μακάρι να διαψευστούν...


 Η αρχική μακέτα του κτιρίου που ΘΑ γίνονταν στην θέση του σημερινού που θα κατεδαφίζονταν. Μόνο η πρόσβαση στο κτίριο απο την πλευρά της πίστας τηρήθηκε. Αν κατασκεύαζαν αυτό το κτίριο, όλα τα προβλήματα θα είχαν λυθεί για πολλά χρόνια....Τώρα όλο μπαλώματα και "ράβε ξήλωνε" θα βλέπουμε στο αεροδρόμιο όπως κατασκευάζεται...
-------------------------------

Με τα σημερινά όμως δεδομένα και το συνεχές ενδιαφέρον εταιρειών για πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ήδη εμφανίζονται ελλείψεις για το κτίριο που κατασκευάζεται με κυριότερη. την αδυναμία της αίθουσας αφίξεων να εξυπηρετήσει τους μεγάλους αριθμούς επιβατών που φθάνουν με τα Αιρμπάς. Τώρα μπορεί να γίνει επέκταση της αίθουσας (δεν έχει προβλεφθεί), ώστε να μη έχουμε στο άμεσο μέλλον νέα "ράβε -ξήλωνε". Αυτή πρέπει να είναι η βασική διεκδίκηση πλέον, πέρα απο την κύρια για αποδέσμευση του αεροδρομίου απο το ΤΑΙΠΕΔ.
Ας δούμε όμως πώς γίνονται τώρα οι εργασίες και πώς θα λειτουργεί το αεροδρόμιο με την ολοκλήρωσή τους....
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ

Τα έργα μπροστά απο το κτίριο από την πλευρά της πίστας ολοκληρώθηκαν...Ογκώδη βέβαια, και θα δούμε τελικά πώς θα "δένουν" με το κτίριο, μέρος του οπίου απο την πίστα θα καλύπτουν...

Οι χώροι μπροστά απο το κτίριο προς την πλευρά της έχουν διαμορφωθεί και μάλιστα έχουν βαφτεί τα τοιχία και τα κάγκελα. Προβληματικός φαίνεται κυρίως για τον χειμώνα, ο διάδρομος των ΑμΕΑ με τα αναπηρικά καρότσια για το μήκος του και την κλίση με την οποία κατασκευάστηκε. Αυτό όμως θα φανεί στην πράξη...

Το μπετόν μπροστά στο κτίριο "κρύβει" το αεροπλάνο στην πίστα....

 Επίσης έχουν ασφαλτοστρωθεί οι δρόμοι για να κινούνται τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από την αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροπλάνο και αντίστροφα στην αίθουσα αφίξεων. Ο ποδαρόδρομος των επιβατών μέσα στην βροχή, το κρύο ή τον  ήλιο τερματίζεται. Άλλωστε κατά περίπτωση τα αεροπλάνα μπορεί να σταθμεύουν και στη νέα πίστα, οπότε η απόσταση είναι μεγάλη.Απομένουν μόνο η τοποθέτηση φυτών και γκαζόν στα παρτέρια που είναι έτοιμα σε όλο το μήκος της πρόσοψης του κτιρίου.
ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Το νέο πάρκινγκ που ολοκληρώθηκε και προσωρινά -υπερπλήρες-, χρησιμοποιείται απο τους ταξιδιώτες

Το ένα πάρκινγκ ολοκληρώθηκε και ήδη χρησιμοποιείται. Αυτό είναι προσωρινό για τους επιβάτες. Το δεύτερο και μεγαλύτερο, (προς την πλευρά της πόλης), επίσης ολοκληρώθηκε και δεν απαιτούνται παρά οι διαγραμμίσεις στην άσφαλτο και κάποια μικροέργα στην πρόσβαση.
Έτοιμο με μικροελείψεις είναι το μεγάλο πάρκινγκ προς την πλευρά της πόλης για τους ταξιδιώτες....
------------------
 Το πρώτο θα το χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ και διάφορα υπηρεσιακά οχήματα και για το κοινό θα είναι το δεύτερο που θα έχει και φυλάκιο ελέγχου. Έχουν προβλεφθεί και θέσεις λεωφορείων.
Η ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ
Η κατασκευή της επέκτασης της αίθουσας αναχωρήσεων (προκάτ) άρχισε. Επίσης κατασκευάστηκε και ο δρόμος για το πάρκινγκ των επιβατών. Μεταξύ της νέας αίθουσας και της παλιάς που θα κατεδαφιστεί θα υπάρχει μια νέα αίθουσα συνδετήρια , όπως φαίνεται στην φωτό και απο τους μεταλλικούς στύλους
Αυτή την στιγμή κατασκευάζεται η νέα πτέρυγα της αίθουσας αναχωρήσεων, με την οπία θα διπλασιστεί ο χώρος της, προσφέροντας μια ικανοποιητική εξυπηρέτηση των επιβατών. Στον χώρο της νέας αίθουσας, θα φιλοξενηθούν προσωρινά όλες οι λειτουργίες του κεντρικού παλιού κτιρίου που θα κατεδαφιστεί. Στα υπόγεια της νέας πτέρυγας θα λειτουργήσουν το μηχανοστάσιο, γεννήτριες λέβητες κ.λ.π. 

Το παλιό κεντρικό κτίριο (με τα κόκκινα κεραμίδια) και ο παλιός πύργος ελέγχου θα κατεδαφιστεί και θα κατασκευαστεί το νέο, που θα συνδέεται με την αίθουσα αναχωρήσεων...

Στον χώρο πάνω απο την αίθουσα (κάτω από την στέγη) θα φιλοξενηθούν συστήματα κλιματισμού κ.λ.π. Συνολικά η αίθουσα αναχωρήσεων θα καλύπτει με άνεση τις ανάγκες, τουλάχιστον με τα δεδομένα που είναι γνωστά μέχρι τώρα. Σε χώρο μεταξύ των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων θα λειτουργήσει κυλικείο με τραπεζοκαθίσματα και «Κατάστημα Αφορολογήτων Ειδών, μεγάλη αίθουσα αναμονής, γραφεία κάποιων υπηρεσιών, ενώ το check in, η παραλαβή αποσκευών και ο έλεγχος της Αστυνομίας θα εγκατασταθούν στην αίθουσα αναχωρήσεων και νέας πτέρυγας προς την πλευρά του εθνικού δρόμου. Από εκεί άλλωστε θα είναι και κεντρική είσοδος του κτιρίου.
Με την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας, θα αρχίσει η κατεδάφιση ολόκληρου  του παλιού κεντρικού κτιρίου και του παλιού πύργου ελέγχου. Κι εκεί το νέο κτίριο θα είναι προκάτ.
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΞΕΩΝ
Η σημερινή αίθουσα αφίξεων. Δεν εξυπηρετεί ούτε σήμερα τις ανάγκες των επιβατών. Επείγουσα η επέκτασή της... 
Στο –έστω συρρικνωμένο σε σχέση με την αρχική μελέτη-, κτίριο του  αεροδρομίου που κατασκευάζεται, το πρώτο πρόβλημα για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου, εντοπίστηκε ήδη και επιτακτικά αναζητά λύση. 
Πρόκειται για την αίθουσα αφίξεων, ο χώρος της οποίας είναι ακατάλληλος για την εξυπηρέτηση μαζικής άφιξης επιβατών αεροσκάφους Αιρμπάς (170 άτομα) που εκτελούν τις πτήσεις τσάρτερ. 
Σύμφωνα με την τωρινή μελέτη, θα κατεδαφιστούν οι τουαλέτες που υπάρχουν τώρα, αλλά στον ίδιο χώρο θα προστεθούν  γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφείο απωλεσθέντων, έλεγοι διαβατηρίων απο χώρες εκτός Ε.Ε κ.λ.π.
Νέες τουαλέτες, περισσότερες απο τις σημερινές θα υπάρχουν στο νέο κεντρικό κτίριο (φυσικά και στις αναχωρήσεις) για την εξυπηρέτηση όλων των επιβατών. Επίσης μέρος του όλου χώρου θα χρησιμοποιηθεί για ένα δεύτερο μικρότερο του κανονικού κυλικείο. 
Ο σημερινός παμπάλαιος ταινιόδρομος παράδοσης αποσκευών, θα αντικατασταθεί με νεώτερο, αλλά σε καμιά περίπτωση μόνος του, μαζί με την μικρή χωρητικότητα του χώρου, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν γρήγορα τους επιβάτες, πόσο μάλλον άν έλθουν 2 πτήσεις ταυτόχρονα.
 Ήδη η πρωϊνή πτήση της DAT έχει προγραμματιστεί με πολύ μικρή διαφορά ώρας, με την πρωϊνή πτήση του δρομολογίου της Aegean Olympic
Εύκολα λοιπόν ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να γίνει. Το πρόβλημα το εντόπισαν ήδη οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και έθεσαν το ερώτημα στους υπεύθυνους του αεροδρομίου. Τι μπορεί να γίνει? 
Μόνη λύση η επέκταση της αίθουσας σε χώρους που είναι διαθέσιμοι, τόσο απο την πλευρά της πίστας, όσο και προς την εθνική οδό. Χρόνος υπάρχει, μια τροποποίηση μελέτης απαιτείται και μια μικρή πρόσθετη χρηματοδότηση και η κατασκευή μπορεί να γίνει προκάτ, όπως και στις άλλες νέες αίθουσες του αεροδρομίου. Σε αντίθετη περίπτωση σε λίγους μήνες θα απαιτηθεί νέο «ράβε-ξήλωνε». Οι τοπικές Αρχές η ΥΠΑ και το αρμόδιο υπουργείο, πρέπει να κινηθούν άμεσα και αποφασιστικά...
Ο ΚΟΜΒΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Τα έργα για την κατασκευή του κόμβου και τη λωρίδα κυκλοφορίας του αεροδρομίου άρχισαν... 
Κάποιες εργασίες στον χώρο του αεροδρομίου, έχουν αρχίσει να γίνονται και για τον λόγο αυτό έχει ήδη κλείσει ένα τμήμα του εθνικού δρόμου. Θα κατασκευαστεί νέα λωρίδα κυκλοφορίας απο την πλευρά της πόλης για το αεροδρόμιο, που θα οδηγεί κατευθείαν στην αίθουσα αναχωρήσεων και στο πάρκινγκ, ενώ θα γίνει κόμβος και με λωρίδα εξόδου απο το αεροδρόμιο.
ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ –ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Στο κτίριο που κατασκευάστηκε δίπλα από τον νέο πύργο ελέγχου θα εγκατασταθεί ο πυροσβεστικός σταθμός του αεροδρομίου...

Δίπλα απο το μεγάλο πάρκινγκ, θα παραμείνει το υπόστεγο της Αερολέσχης ενώ επιπλέον έχουν προβλεφθεί άλλα 3-4 υπόστεγα ελαφρών αεροσκαφών, καθώς και ασφαλτοστρωμένος δρόμος για τα αεροσκάφη, ώστε να έχουν πρόσβαση στην πίστα και τον διάδρομο προσγειώσεων/απογειώσεων.
 Ο χώρος για τα ελαφρά αεροσκάφη, ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία. Αντίθετα ο χώρος όπου λειτουργούσε το Αεροπορικό Απόσπασμα της Π.Α ανήκει στην ΥΠΑ και εκεί (κάτω απο τα τόλ της παλιάς ΔΕΣΕ), θα μπούν οι δεξαμενές καυσίμων για τα αεροσκάφη, απο την Air BP και την ΕΚΟ. 
Στο νέο κτίριο που κατασκευάστηκε δίπλα απο τον νέο πύργο ελέγχου, θα φιλοξενηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και κάποια γραφεία της ΥΠΑ.
-Ολόκληρο το αεροδρόμιο θα καλύπτεται απο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου, ώστε να γίνεται άμεσα αντιληπτή η προσπάθεια οποιουδήποτε που θα θελήσει να εισβάλλει απο την περίφραξη, οπότε θα σημαίνει συναγερμός για το συγκεκριμένο σημείο. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ (All News Epirus)
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

 1. GOOD DAY MY PEOPLE OF cyprus
  MY TESTIMONY ON HOW I GOT A LOAN TO BUY A HOUSE FROM A REAL AND GENUINE LOAN COMPANY CALLED JOSE LUIS LOAN COMPANY, I AM VERY Happy TODAY AND GOD BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY .website ,https://www.joseluisloans.com or email joseluisloans@gmail.com

  My name is maria, I am from Nicosia in cyprus i have been searching for a genuine loan company for the past 5 months ,to buy a house
  all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end
  of the day, they took my money without giving anything in return, all
  my hope was lost, i got confused and frustrated, i never wanted to have anything to do with loan companies on the internet, so i went to borrow some money from a
  friend, i told her all that happened and she said she can help me, that
  she knows a loan company that can help me with any amount of loan
  needed by me with a very low interest rate of 2%, that she just got a
  loan from them, she directed me on how to apply for the loan, i did
  just as she told me, i applied with them on Email:web site (https://www.joseluisloans.com/) or joseluisloans@gmail.com ,i never believed but i tried and to my greatest surprise i got the loan within 24 hours, i could not believe,
  i am happy and rich again and i am thanking God that such loan
  companies like this still exist upon this scams all over the places,
  please i advise everyone out there who are in need of loan visit their website
  (https://www.joseluisloans.com) they will never fail you,and
  your life shall change as mine did.Quickly contact (https://www.joseluisloans.com )today and get your loan from them,God bless jose luis loan firm for their genuine loan offer.
  Make sure you contact JOSE LUIS LOANS for your loan because i got my loan successfully from this company without stress., visit their website https://www.joseluisloans.com/ or email (.joseluisloans@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της Κύπρου
  Η δική μου δοκιμασία για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια εταιρεία δανείου κάλεσε JOSE LUIS εταιρεία δανείου, είμαι πολύ HAPPY σήμερα και ο Θεός BLESS JOSE LUIS εταιρεία δανείου. email joseluisloans@gmail.com

  Το όνομά μου είναι Μαρία, Είμαι από Λευκωσία στην Κύπρο Έχω ψάξει για μια γνήσια δανειοδοτική εταιρεία τους τελευταίους 5 μήνες για να αγοράσω ένα σπίτι
  όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
  της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
  η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
  φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: web site (https://www.joseluisloans.com/) ή joseluisloans@gmail.com, δεν πίστευα ποτέ, αλλά προσπάθησα και με μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
  (https://www.joseluisloans.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου. Απλά επικοινωνήστε (https://www.joseluisloans.com) σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την επιχείρηση δανείου jose luis για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους https://www.joseluisloans.com/ ή email (.joseluisloans @ gmail.com)//

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα;
  Είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;
    Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε δάνεια από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με χαμηλό επιτόκιο {2%} εάν ενδιαφέρονται να λάβουν δάνειο από εμάς. [Email: lakelandloanfirm6060@gmail.com],

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το πόστο του σέρβις. Αν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας και ενδιαφέρεστε θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου όπως και κάποιο email για να αποστείλω το βιογραφικό μου. Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με επιτόκιο 2%.

  Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές payday, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε υποστήριξη 24 ωρών στην παγκόσμια τάξη - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
  (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
  (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

  Θερμή αντιμετώπιση
  Πάτρικ Τζόνσον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προσοχή,

  Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +14062845321


  Χαιρετισμοί
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com

  Προσφορά δανείου 2%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προσοχή,

  Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +14062845321


  Χαιρετισμοί
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com

  Προσφορά δανείου 2%

  ΑπάντησηΔιαγραφή