allnews-epirus

...ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ 28 ΜΑΪΟΥ...


 Μακέτα του κτιρίου απο την πλευρά της πίστας

Μακέτα του κτιρίου απο την πλευρά της εθνικής οδού. Από αυτή την πλευρά θα είναι η κεντρική είσοδος των επιβατών στο κτίριο,
------------------------------------------
"Κουτσά -στραβά" προχωρούν πλέον οι εργασίες στο κτίριο του αεροδρομίου Ιωαννίνων, και ήδη κατασκευάζεται η προέκταση στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο κόμβος.
 Το κυρίως έργο παρέμβασης στο παλιό κτίριο, θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η πτέρυγα αναχωρήσεων, με την κατεδάφιση του παλιού κεντρικού κτιρίου και του παλιού πύργου ελέγχου. 
Το χρονοδιάγραμμα για πλήρη ολοκλήρωση των έργων είναι μέχρι 28 Μαϊου 2018. Με του ρυθμούς όμως που προχωρούν οι εργασίες, κανένας δεν πιστεύει στην τήρηση αυτής της ημερομηνίας. Οι πλέον απαισιόδοξοι μάλιστα, - κι όχι άδικα με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα-, δεν πιστεύουν οτι θα ολοκληρωθεί μέχρι τότε,  ούτε η αίθουσα αναχωρήσεων που ήδη κατασκευάζεται...Μακάρι να διαψευστούν...


 Η αρχική μακέτα του κτιρίου που ΘΑ γίνονταν στην θέση του σημερινού που θα κατεδαφίζονταν. Μόνο η πρόσβαση στο κτίριο απο την πλευρά της πίστας τηρήθηκε. Αν κατασκεύαζαν αυτό το κτίριο, όλα τα προβλήματα θα είχαν λυθεί για πολλά χρόνια....Τώρα όλο μπαλώματα και "ράβε ξήλωνε" θα βλέπουμε στο αεροδρόμιο όπως κατασκευάζεται...
-------------------------------

Με τα σημερινά όμως δεδομένα και το συνεχές ενδιαφέρον εταιρειών για πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ήδη εμφανίζονται ελλείψεις για το κτίριο που κατασκευάζεται με κυριότερη. την αδυναμία της αίθουσας αφίξεων να εξυπηρετήσει τους μεγάλους αριθμούς επιβατών που φθάνουν με τα Αιρμπάς. Τώρα μπορεί να γίνει επέκταση της αίθουσας (δεν έχει προβλεφθεί), ώστε να μη έχουμε στο άμεσο μέλλον νέα "ράβε -ξήλωνε". Αυτή πρέπει να είναι η βασική διεκδίκηση πλέον, πέρα απο την κύρια για αποδέσμευση του αεροδρομίου απο το ΤΑΙΠΕΔ.
Ας δούμε όμως πώς γίνονται τώρα οι εργασίες και πώς θα λειτουργεί το αεροδρόμιο με την ολοκλήρωσή τους....
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ

Τα έργα μπροστά απο το κτίριο από την πλευρά της πίστας ολοκληρώθηκαν...Ογκώδη βέβαια, και θα δούμε τελικά πώς θα "δένουν" με το κτίριο, μέρος του οπίου απο την πίστα θα καλύπτουν...

Οι χώροι μπροστά απο το κτίριο προς την πλευρά της έχουν διαμορφωθεί και μάλιστα έχουν βαφτεί τα τοιχία και τα κάγκελα. Προβληματικός φαίνεται κυρίως για τον χειμώνα, ο διάδρομος των ΑμΕΑ με τα αναπηρικά καρότσια για το μήκος του και την κλίση με την οποία κατασκευάστηκε. Αυτό όμως θα φανεί στην πράξη...

Το μπετόν μπροστά στο κτίριο "κρύβει" το αεροπλάνο στην πίστα....

 Επίσης έχουν ασφαλτοστρωθεί οι δρόμοι για να κινούνται τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από την αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροπλάνο και αντίστροφα στην αίθουσα αφίξεων. Ο ποδαρόδρομος των επιβατών μέσα στην βροχή, το κρύο ή τον  ήλιο τερματίζεται. Άλλωστε κατά περίπτωση τα αεροπλάνα μπορεί να σταθμεύουν και στη νέα πίστα, οπότε η απόσταση είναι μεγάλη.Απομένουν μόνο η τοποθέτηση φυτών και γκαζόν στα παρτέρια που είναι έτοιμα σε όλο το μήκος της πρόσοψης του κτιρίου.
ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Το νέο πάρκινγκ που ολοκληρώθηκε και προσωρινά -υπερπλήρες-, χρησιμοποιείται απο τους ταξιδιώτες

Το ένα πάρκινγκ ολοκληρώθηκε και ήδη χρησιμοποιείται. Αυτό είναι προσωρινό για τους επιβάτες. Το δεύτερο και μεγαλύτερο, (προς την πλευρά της πόλης), επίσης ολοκληρώθηκε και δεν απαιτούνται παρά οι διαγραμμίσεις στην άσφαλτο και κάποια μικροέργα στην πρόσβαση.
Έτοιμο με μικροελείψεις είναι το μεγάλο πάρκινγκ προς την πλευρά της πόλης για τους ταξιδιώτες....
------------------
 Το πρώτο θα το χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ και διάφορα υπηρεσιακά οχήματα και για το κοινό θα είναι το δεύτερο που θα έχει και φυλάκιο ελέγχου. Έχουν προβλεφθεί και θέσεις λεωφορείων.
Η ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ
Η κατασκευή της επέκτασης της αίθουσας αναχωρήσεων (προκάτ) άρχισε. Επίσης κατασκευάστηκε και ο δρόμος για το πάρκινγκ των επιβατών. Μεταξύ της νέας αίθουσας και της παλιάς που θα κατεδαφιστεί θα υπάρχει μια νέα αίθουσα συνδετήρια , όπως φαίνεται στην φωτό και απο τους μεταλλικούς στύλους
Αυτή την στιγμή κατασκευάζεται η νέα πτέρυγα της αίθουσας αναχωρήσεων, με την οπία θα διπλασιστεί ο χώρος της, προσφέροντας μια ικανοποιητική εξυπηρέτηση των επιβατών. Στον χώρο της νέας αίθουσας, θα φιλοξενηθούν προσωρινά όλες οι λειτουργίες του κεντρικού παλιού κτιρίου που θα κατεδαφιστεί. Στα υπόγεια της νέας πτέρυγας θα λειτουργήσουν το μηχανοστάσιο, γεννήτριες λέβητες κ.λ.π. 

Το παλιό κεντρικό κτίριο (με τα κόκκινα κεραμίδια) και ο παλιός πύργος ελέγχου θα κατεδαφιστεί και θα κατασκευαστεί το νέο, που θα συνδέεται με την αίθουσα αναχωρήσεων...

Στον χώρο πάνω απο την αίθουσα (κάτω από την στέγη) θα φιλοξενηθούν συστήματα κλιματισμού κ.λ.π. Συνολικά η αίθουσα αναχωρήσεων θα καλύπτει με άνεση τις ανάγκες, τουλάχιστον με τα δεδομένα που είναι γνωστά μέχρι τώρα. Σε χώρο μεταξύ των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων θα λειτουργήσει κυλικείο με τραπεζοκαθίσματα και «Κατάστημα Αφορολογήτων Ειδών, μεγάλη αίθουσα αναμονής, γραφεία κάποιων υπηρεσιών, ενώ το check in, η παραλαβή αποσκευών και ο έλεγχος της Αστυνομίας θα εγκατασταθούν στην αίθουσα αναχωρήσεων και νέας πτέρυγας προς την πλευρά του εθνικού δρόμου. Από εκεί άλλωστε θα είναι και κεντρική είσοδος του κτιρίου.
Με την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας, θα αρχίσει η κατεδάφιση ολόκληρου  του παλιού κεντρικού κτιρίου και του παλιού πύργου ελέγχου. Κι εκεί το νέο κτίριο θα είναι προκάτ.
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΞΕΩΝ
Η σημερινή αίθουσα αφίξεων. Δεν εξυπηρετεί ούτε σήμερα τις ανάγκες των επιβατών. Επείγουσα η επέκτασή της... 
Στο –έστω συρρικνωμένο σε σχέση με την αρχική μελέτη-, κτίριο του  αεροδρομίου που κατασκευάζεται, το πρώτο πρόβλημα για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου, εντοπίστηκε ήδη και επιτακτικά αναζητά λύση. 
Πρόκειται για την αίθουσα αφίξεων, ο χώρος της οποίας είναι ακατάλληλος για την εξυπηρέτηση μαζικής άφιξης επιβατών αεροσκάφους Αιρμπάς (170 άτομα) που εκτελούν τις πτήσεις τσάρτερ. 
Σύμφωνα με την τωρινή μελέτη, θα κατεδαφιστούν οι τουαλέτες που υπάρχουν τώρα, αλλά στον ίδιο χώρο θα προστεθούν  γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφείο απωλεσθέντων, έλεγοι διαβατηρίων απο χώρες εκτός Ε.Ε κ.λ.π.
Νέες τουαλέτες, περισσότερες απο τις σημερινές θα υπάρχουν στο νέο κεντρικό κτίριο (φυσικά και στις αναχωρήσεις) για την εξυπηρέτηση όλων των επιβατών. Επίσης μέρος του όλου χώρου θα χρησιμοποιηθεί για ένα δεύτερο μικρότερο του κανονικού κυλικείο. 
Ο σημερινός παμπάλαιος ταινιόδρομος παράδοσης αποσκευών, θα αντικατασταθεί με νεώτερο, αλλά σε καμιά περίπτωση μόνος του, μαζί με την μικρή χωρητικότητα του χώρου, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν γρήγορα τους επιβάτες, πόσο μάλλον άν έλθουν 2 πτήσεις ταυτόχρονα.
 Ήδη η πρωϊνή πτήση της DAT έχει προγραμματιστεί με πολύ μικρή διαφορά ώρας, με την πρωϊνή πτήση του δρομολογίου της Aegean Olympic
Εύκολα λοιπόν ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να γίνει. Το πρόβλημα το εντόπισαν ήδη οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και έθεσαν το ερώτημα στους υπεύθυνους του αεροδρομίου. Τι μπορεί να γίνει? 
Μόνη λύση η επέκταση της αίθουσας σε χώρους που είναι διαθέσιμοι, τόσο απο την πλευρά της πίστας, όσο και προς την εθνική οδό. Χρόνος υπάρχει, μια τροποποίηση μελέτης απαιτείται και μια μικρή πρόσθετη χρηματοδότηση και η κατασκευή μπορεί να γίνει προκάτ, όπως και στις άλλες νέες αίθουσες του αεροδρομίου. Σε αντίθετη περίπτωση σε λίγους μήνες θα απαιτηθεί νέο «ράβε-ξήλωνε». Οι τοπικές Αρχές η ΥΠΑ και το αρμόδιο υπουργείο, πρέπει να κινηθούν άμεσα και αποφασιστικά...
Ο ΚΟΜΒΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Τα έργα για την κατασκευή του κόμβου και τη λωρίδα κυκλοφορίας του αεροδρομίου άρχισαν... 
Κάποιες εργασίες στον χώρο του αεροδρομίου, έχουν αρχίσει να γίνονται και για τον λόγο αυτό έχει ήδη κλείσει ένα τμήμα του εθνικού δρόμου. Θα κατασκευαστεί νέα λωρίδα κυκλοφορίας απο την πλευρά της πόλης για το αεροδρόμιο, που θα οδηγεί κατευθείαν στην αίθουσα αναχωρήσεων και στο πάρκινγκ, ενώ θα γίνει κόμβος και με λωρίδα εξόδου απο το αεροδρόμιο.
ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ –ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Στο κτίριο που κατασκευάστηκε δίπλα από τον νέο πύργο ελέγχου θα εγκατασταθεί ο πυροσβεστικός σταθμός του αεροδρομίου...

Δίπλα απο το μεγάλο πάρκινγκ, θα παραμείνει το υπόστεγο της Αερολέσχης ενώ επιπλέον έχουν προβλεφθεί άλλα 3-4 υπόστεγα ελαφρών αεροσκαφών, καθώς και ασφαλτοστρωμένος δρόμος για τα αεροσκάφη, ώστε να έχουν πρόσβαση στην πίστα και τον διάδρομο προσγειώσεων/απογειώσεων.
 Ο χώρος για τα ελαφρά αεροσκάφη, ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία. Αντίθετα ο χώρος όπου λειτουργούσε το Αεροπορικό Απόσπασμα της Π.Α ανήκει στην ΥΠΑ και εκεί (κάτω απο τα τόλ της παλιάς ΔΕΣΕ), θα μπούν οι δεξαμενές καυσίμων για τα αεροσκάφη, απο την Air BP και την ΕΚΟ. 
Στο νέο κτίριο που κατασκευάστηκε δίπλα απο τον νέο πύργο ελέγχου, θα φιλοξενηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και κάποια γραφεία της ΥΠΑ.
-Ολόκληρο το αεροδρόμιο θα καλύπτεται απο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου, ώστε να γίνεται άμεσα αντιληπτή η προσπάθεια οποιουδήποτε που θα θελήσει να εισβάλλει απο την περίφραξη, οπότε θα σημαίνει συναγερμός για το συγκεκριμένο σημείο. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ (All News Epirus)

37 Σχόλια

  1. GOOD DAY MY PEOPLE OF cyprus
    MY TESTIMONY ON HOW I GOT A LOAN TO BUY A HOUSE FROM A REAL AND GENUINE LOAN COMPANY CALLED JOSE LUIS LOAN COMPANY, I AM VERY Happy TODAY AND GOD BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY .website ,https://www.joseluisloans.com or email joseluisloans@gmail.com

    My name is maria, I am from Nicosia in cyprus i have been searching for a genuine loan company for the past 5 months ,to buy a house
    all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end
    of the day, they took my money without giving anything in return, all
    my hope was lost, i got confused and frustrated, i never wanted to have anything to do with loan companies on the internet, so i went to borrow some money from a
    friend, i told her all that happened and she said she can help me, that
    she knows a loan company that can help me with any amount of loan
    needed by me with a very low interest rate of 2%, that she just got a
    loan from them, she directed me on how to apply for the loan, i did
    just as she told me, i applied with them on Email:web site (https://www.joseluisloans.com/) or joseluisloans@gmail.com ,i never believed but i tried and to my greatest surprise i got the loan within 24 hours, i could not believe,
    i am happy and rich again and i am thanking God that such loan
    companies like this still exist upon this scams all over the places,
    please i advise everyone out there who are in need of loan visit their website
    (https://www.joseluisloans.com) they will never fail you,and
    your life shall change as mine did.Quickly contact (https://www.joseluisloans.com )today and get your loan from them,God bless jose luis loan firm for their genuine loan offer.
    Make sure you contact JOSE LUIS LOANS for your loan because i got my loan successfully from this company without stress., visit their website https://www.joseluisloans.com/ or email (.joseluisloans@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της Κύπρου
    Η δική μου δοκιμασία για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια εταιρεία δανείου κάλεσε JOSE LUIS εταιρεία δανείου, είμαι πολύ HAPPY σήμερα και ο Θεός BLESS JOSE LUIS εταιρεία δανείου. email joseluisloans@gmail.com

    Το όνομά μου είναι Μαρία, Είμαι από Λευκωσία στην Κύπρο Έχω ψάξει για μια γνήσια δανειοδοτική εταιρεία τους τελευταίους 5 μήνες για να αγοράσω ένα σπίτι
    όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
    της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
    η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
    φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
    όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: web site (https://www.joseluisloans.com/) ή joseluisloans@gmail.com, δεν πίστευα ποτέ, αλλά προσπάθησα και με μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
    (https://www.joseluisloans.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου. Απλά επικοινωνήστε (https://www.joseluisloans.com) σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την επιχείρηση δανείου jose luis για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
     Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους https://www.joseluisloans.com/ ή email (.joseluisloans @ gmail.com)//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα;
    Είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;
      Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε δάνεια από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με χαμηλό επιτόκιο {2%} εάν ενδιαφέρονται να λάβουν δάνειο από εμάς. [Email: lakelandloanfirm6060@gmail.com],

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το πόστο του σέρβις. Αν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας και ενδιαφέρεστε θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου όπως και κάποιο email για να αποστείλω το βιογραφικό μου. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με επιτόκιο 2%.

    Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές payday, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε υποστήριξη 24 ωρών στην παγκόσμια τάξη - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
    (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
    (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

    Θερμή αντιμετώπιση
    Πάτρικ Τζόνσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +14062845321


    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +14062845321


    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρέχουμε Προσωπικά Δάνεια και Επιχειρηματικά Δάνεια με προσιτό ενδιαφέρον
    επιτόκιο για μόλις 2% ανά έτος, αλλά αυξάνονται μηνιαίως. Εργαζόμαστε εγχώρια
    καθώς και διεθνείς, οι πηγές χρηματοδότησής μας ειδικεύονται στη δημιουργική
    λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας για επέκταση, ανάπτυξη κλπ. επικοινωνήστε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες: (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να σιγουρευτείτε όλα
    η απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.com

    ΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίες

    Ονομα και επίθετο :
    Προσωπικό τηλέφωνο:
    Χώρα :
    Διεύθυνση :
    Κατάσταση :
    Ηλικία:
    Φύλο:
    Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :
    οικογενειακή κατάσταση :
    Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:
    Διάρκεια δανείου:
    Σκοπός δανείου:
    Επάγγελμα:
    Μηνιαίο εισόδημα :

    επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρέχουμε Προσωπικά Δάνεια και Επιχειρηματικά Δάνεια με προσιτό ενδιαφέρον
    επιτόκιο για μόλις 2% ανά έτος, αλλά αυξάνονται μηνιαίως. Εργαζόμαστε εγχώρια
    καθώς και διεθνείς, οι πηγές χρηματοδότησής μας ειδικεύονται στη δημιουργική
    λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας για επέκταση, ανάπτυξη κλπ. επικοινωνήστε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες: (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να σιγουρευτείτε όλα
    η απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.com

    ΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίες

    Ονομα και επίθετο :
    Προσωπικό τηλέφωνο:
    Χώρα :
    Διεύθυνση :
    Κατάσταση :
    Ηλικία:
    Φύλο:
    Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :
    οικογενειακή κατάσταση :
    Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:
    Διάρκεια δανείου:
    Σκοπός δανείου:
    Επάγγελμα:
    Μηνιαίο εισόδημα :

    επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρέχουμε Προσωπικά Δάνεια και Επιχειρηματικά Δάνεια με προσιτό ενδιαφέρον
    επιτόκιο για μόλις 2% ανά έτος, αλλά αυξάνονται μηνιαίως. Εργαζόμαστε εγχώρια
    καθώς και διεθνείς, οι πηγές χρηματοδότησής μας ειδικεύονται στη δημιουργική
    λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας για επέκταση, ανάπτυξη κλπ. επικοινωνήστε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες: (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να σιγουρευτείτε όλα
    η απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.com

    ΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίες

    Ονομα και επίθετο :
    Προσωπικό τηλέφωνο:
    Χώρα :
    Διεύθυνση :
    Κατάσταση :
    Ηλικία:
    Φύλο:
    Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :
    οικογενειακή κατάσταση :
    Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:
    Διάρκεια δανείου:
    Σκοπός δανείου:
    Επάγγελμα:
    Μηνιαίο εισόδημα :

    επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκέφτεστε να λάβετε οικονομική βοήθεια που είναι πραγματικά απαραίτητη;
    Πιστεύετε ότι θα πάρετε σήμερα ένα νόμιμο δάνειο;
    Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    Έχετε κάποιο χρέος να πληρώσετε; Θέλετε να πληρώσετε δίδακτρα;
    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να πληρώσετε για την υπηρεσία;
    Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιτύχετε τις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε σε όλα τα είδη δανείων.
    Δάνεια πιστωτικών καρτών, επιχειρηματικά δάνεια και δάνεια σπουδαστών;
    Παρέχουμε οποιοδήποτε ιδιωτικό
    δάνειο, επιτόκιο 2%. Για περισσότερες πληροφορίες
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα
    η απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.com


    ΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίες

    Ονομα και επίθετο :
    Προσωπικό τηλέφωνο:
    Χώρα :
    Διεύθυνση :
    Κατάσταση :
    Ηλικία:
    Φύλο:
    Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :
    οικογενειακή κατάσταση :
    Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:
    Διάρκεια δανείου:
    Σκοπός δανείου:
    Επάγγελμα:
    Μηνιαίο εισόδημα :

    επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 1000 έως 50.000.000 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουν 100% εγγύηση των ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Έχουμε επίσης ένα δάνειο σε ολόκληρο νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει να επιστρέψετε μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει μέσω

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Χαιρετισμοί,
    Κύριε Scott
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι Εύκολα, Φτηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι Εύκολα, Φτηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης λεία εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου χρήματα και δεν θα ακούσετε ξανά από αυτούς που το έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς ασφάλεια, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.

    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου.
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, παρακαλώ πες του. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κύριε / κυρία,
    Είστε σε οικονομική δυσχέρεια ή εσείς
    Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Πρέπει να εξοφλήσετε το χρέος σας
    ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση; Έχετε χαμηλή πίστωση
    σκορ
    και δυσκολεύεστε να λάβετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα
    Χρηματοοικονομικά ιδρύματα; προσφέρουμε τα δάνεια που αναφέρονται παρακάτω

    Οπως:
    α) Προσωπικό Δάνειο, Επέκταση Επιχειρήσεων.
    β) Εκκίνηση και Εκπαίδευση Επιχειρήσεων.
    γ) Ενοποίηση χρεών.

    Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, προσφέρουμε
    Προσωπικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικό κεφάλαιο, επιχείρηση
    δάνειο, δάνειο εκπαίδευσης, στεγαστικό δάνειο Ή «δάνειο για οποιονδήποτε λόγο !.»

    Σημείωση: Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος υποψήφιος θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email για περαιτέρω
    πληροφορίες για το πρόγραμμα δανείων μας.

    email επικοινωνίας: tffinance01@gmail.com
    τι εφαρμογή: + 393510676189 / + 14093591901

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείων, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείων, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    LENDINGTREE® GROUP INC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαστε πιστοποιημένος ιδιωτικός δανειστής και προσφέρω τοπικές και διεθνείς υπηρεσίες δανείου για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών, όπως στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, διεθνή δάνεια, προσωπικά δάνεια, δημόσια αναχρηματοδότηση και ενοποίηση χρεών με προσιτό επιτόκιο . Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email: dakany.endre@gmail.com

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρόσβαση στην εταιρεία δανείου, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

    Γεια σας Κύριε / Μα.

    Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια κατά τον προσδιορισμό του ποσού του δανείου που κυμαίνεται μεταξύ 1000 και 50 εκατομμυρίων δανείων για ένα δάνειο ανάπτυξης επιχείρησης: πλεονέκτημα / ανταγωνιστικότητα για επέκταση των επιχειρήσεων.

    Αριθμός WhatsApp: +79258159150

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

    * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
    * Δάνειο ενοποίησης

    Contac = t μας στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Αριθμός WhatsApp: +79258159150

    Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, στείλτε μας ένα email σήμερα

    accessloanfirm2030@gmail.com
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να αναβιώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να έχετε ένα απροσδόκητο κόστος με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από την ACCESS FIRM είναι ένας κερδοφόρος τρόπος για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

    Η NEW FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε 1000 ευρώ (5.000.000 ευρώ), με αντίστοιχες περιόδους αποπληρωμής από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών, στεγαστικών και ενοποιητικών δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Τι πήρες:
    ; Άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια μετά την έγκριση
    ; Ανταγωνιστικά επιτόκια
    ; Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    ; Δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής δανείου (επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό δανείου)
    ; Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
    ; Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας θα ξεκινήσει έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να Στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (accessloanfirm2030@gmail.com)

    WhatsApp: +79258159150

    για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές οδηγίες.

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η εταιρεία δανεισμού Sky Wealth, χορηγούμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

    Καλημέρα κύριε / κυρία μου.

    Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον προσδιορισμό του ποσού του δανείου μεταξύ 100 εκατομμυρίων προβλέψεων δανείου των 1.000 Ευρώ δανείου για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: αιχμή / επιχειρηματική επέκταση ανταγωνιστικότητα.

    Προσφέρουμε ποικιλία δανείων

    * Προσωπικά δάνεια (ασφαλισμένα και ακάλυπτα)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (ασφαλισμένα και ακάλυπτα)
    * Δάνειο εξυγίανσης

    Χωρίς προκαταβολές

    Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της εταιρείας

    ιστότοπος: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Κυρία Μαίρη Μέισον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σας κυρίες και κύριοι, χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι ο Μαξ Μπεντ. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα μετοχικό δάνειο για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα παρελθόν. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Αυτές είναι οι υποθήκες Ocean Finance. Προσφέρουμε δάνεια με λογικό επιτόκιο 2% σε όσους ενδιαφέρονται. Το εύρος κυμαίνεται από 5.000.00 ευρώ έως το μέγιστο 100.000.000.00 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ψάχνετε για δάνειο; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων όπως Προσωπικό Δάνειο, Στεγαστικό Δάνειο, Δάνειο Ακίνητης Περιουσίας, Εταιρικό Δάνειο, Επενδυτικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Εμπορικό Δάνειο, Δάνειο Εξυγίανσης Χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 3%. χορηγούμε δάνειο από το ελάχιστο εύρος των $5.000 $ έως το μέγιστο εύρος $150.000.000,00 $ εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:   SteveMiguelloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σας και καλώς ήρθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε άμεση οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και χορηγούμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε διάφορους στόχους με μια μεγάλη γκάμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι δεν έχετε χρήματα, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σου ελευθερία είναι στα χέρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα Αγαπητέ αναζητητή δανείου, Χρειάζεστε μια επείγουσα οικονομική πίστωση ***; * Πολύ γρήγορη και άμεση μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό * Η αποπληρωμή ξεκινά οκτώ μήνες αφότου λάβετε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό * Χαμηλό επιτόκιο 1% * Μακροπρόθεσμη αποπληρωμή (1-30 χρόνια) Ύψος * Ευέλικτη ***μετά μηνιαία πληρωμή *. Πόσο καιρό θα χρηματοδοτείται; Μετά την υποβολή της αίτησης *** Μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες χρηματοδότηση σε 72-96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζονται από εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: unisoncreditunion344@gmail.com και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης δανείου. Έντυπο αίτησης δανείου: Ονοματεπώνυμο:................. Χώρα:................................ Πολιτεία:.............. Πόλη:.............. Φύλο:................ ......... Τηλέφωνο:........... Ποσό Δανείου :........... Μηνιαίο εισόδημα:.......... Επάγγελμα:................... .... Περίοδος Δανείου:...................... . ................. Σκοπός του Δανείου: ........................ .... ....... Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:...................... ................ Έχετε υποβάλει αίτηση στο παρελθόν;................... Περιμένουμε να συμπληρωθεί η επείγουσα αίτηση αίτησής σας. Στείλτε μας email:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Με τους καλύτερους χαιρετισμούς. κ. UNISON Επωνυμία εταιρείας: UNISON CREDIT UNION Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρειάζεστε ένα βολικό δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε δάνειο με επιτόκιο 3% για τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. χορηγούμε μακροπρόθεσμο δάνειο για μέγιστο χρονικό διάστημα 2 έως 50 ετών.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας, να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή για άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δάνειο.

    Αυτή η προσφορά είναι για σοβαρούς ανθρώπους.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: Email: fredmorefinance@gmail.com
    fredmorefinance@hotmail.com
    WhatsApp: +2348071917956 +919654763221

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

    Με εκτιμιση,
    Φρεντ Μορ
    fredmorefinance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που επανέφερε τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα λάβετε απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή η σπουδαία γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: kikivas86@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Σημείωση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  37. χρειάζεσαι δάνειο; παρέχουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2% Στείλτε μας email για περισσότερες λεπτομέρειες μέσω: (challotloan@gmail.com)

    προσφορά δανείου με επιτόκιο 2%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη