allnews-epirus

ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ !!

ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
 
ΥΛΙΚΑ
· 1 κότσι χοιρινό
· αλάτι
· μαύρο πιπέρι
· 150 γρ. γραβιέρα αγελάδος
· 3 φύλλα λαδόκολλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τις λαδόκολλες και τις απλώνουμε σε ένα Pyrex. Αλατοπιπερώνουμε το κότσι και το βάζουμε στη λαδόκολλα. Το τυλίγουμε επιμελώς (σαν ένα φάκελο) για να μην παίρνει αέρα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ο C  για 1 ώρα και 15 λεπτά. Μετά το ανοίγουμε και προσθέτουμε από πάνω την τριμμένη γραβιέρα ,ξανακλείνουμε τη λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ένα τέταρτο ακόμα.
*Σερβίρεται ζεστό και κρύο με πατάτες ,ρύζι ή λαχανικά
ΒΙΒΗ ΜΠΑΙΛΗ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη