ΡΟΛΟ ΝΟΥΑ
2
κιλά νουά
12
φέτες ζαμπόν
12
φέτες τυρί
Μία
κρέμα γάλακτος μεγάλη light
EKTEΛΕΣΗ
Παίρνουμε
μία κατσαρόλα(χύτρα αν γίνεται) με μεγάλη επιφάνεια, ρίχνουμε μισή κούπα λάδι και
αφού ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το νουά και το γυρνάμε συνέχεια μέχρι να ροδίσει. Μετά
ρίχνουμε δύο ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε τη χύτρα και βράζει για δύο ώρες.
Αφού κρυώσει το κόβουμε λεπτές φέτες ,παίρνουμε το ζωμό, το δένουμε με την
κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε το νουά σε ένα πυρέξ και ανάμεσα από κάθε φέτα
προσθέτουμε το ζαμπόν και το τυρί .Στη συνέχεια περιχύνουμε τη σάλτσα και το
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ο C για
μισή ώρα μέχρι να δέσουν τα υλικά
*Y.Γ
Σερβίρεται με μακαρόνια η πιλάφι
ΒΙΒΗ
ΜΠΑΙΛΗ
Tags
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ