ΥΛΙΚΑ
½ κιλό
χοιρινό σε φιλέτο
10φέτες
ζαμπόν
10φέτες τυρί
3 κουταλιές της
σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε το
φιλέτο στεγνό χωρίς νερά), το αλατοπιπερώνουμε. Και κάνουμε επάλειψη με τη μουστάρδα. Στη συνέχεια
απλώνουμε το ζαμπόν και τελευταίο το τυρί. Αρχίζουμε και τυλίγουμε το ρολό
σφιχτά ,το κλείνουμε με οδοντογλυφίδες κατά μήκος ,το τυλίγουμε σε διπλή λαδόκολλα
και το ψήνουμε μιάμιση ώρα στον αέρα στους 200 o C
BIBH ΜΠΑΙΛΗ
Tags
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ