ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ
3 κόκκινες πιπεριές
3 κίτρινες πιπεριές
3 πράσινες πιπεριές
1-2 αγγούρια
5 κρεμμύδια χλωρά (ψιλοκομμένα)
3 μέτριες ντομάτες
Χυμός από 3 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό για 3 ώρες. Αφού το στραγγίξουμε το βάζουμε σε μια μεγάλη γαβάθα. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε μικρά κυβάκια όλα τα υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μια γαβάθα και επιπλέον ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι ,μαύρο πιπέρι και τα λεμόνια. Το βάζουμε στο ψυγείο.
*Σερβίρεται κρύο…
ΒΙΒΗ ΜΠΑΙΛΗ
Tags
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ