«ΣΑΠΟΝΓΙΕ»
· 1 ποτήρι νισεστέ
· 2 ποτήρια ζάχαρη
· 3 ποτήρια νερό
· ¾ μικρό βιτάμ
· 1 κουταλάκι κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά(εκτός από την κανέλλα), ανακατεύουμε συνέχεια σε χαμηλή φωτιά ώσπου να πήξει, να γίνει μια ρευστή κρέμα. Αλείφουμε μία φόρμα του κέικ με λίγο βιτάμ ,αδειάζουμε το γλυκό μέσα και αφού κρυώσει το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα. Το πασπαλίζουμε με την κανέλλα .Μετά το βάζουμε στο ψυγείο.
*Σερβίρεται προαιρετικά με γλυκό κεράσι, βύσσινο ή ψημένο αμύγδαλο
ΒΙΒΗ ΜΠΑΙΛΗ
Tags
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ