allnews-epirus

Συλλήψεις διαρρηκτών (Πρέβεζα), πλαστογράφου (Κακαβιά), φυγόποινων...


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για  κλοπές από κατάστημα στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας
Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, από αστυνομικούς της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου, δύο ημεδαποί, ηλικίας  25 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από 21/04 έως 01/05/2015, εισήλθαν δύο φορές σε κατάστημα στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
Επίσης, στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.  

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. 

Σύλληψη αλλοδαπής στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Κακαβιάς, μία 23χρονη υπήκοος Αλβανίας,  για κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, ένα διαβατήριο των αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής.
Κατασχέθηκε το παραπάνω διαβατήριο.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων
Συνελήφθησαν (4) άτομα για εκκρεμή εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
  • Συνελήφθη, χθες  το πρωί στην Καστανή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 6ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
-Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα λόγω δικαστικής απέλασης καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης δυο (2) ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
·-Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 34 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής και σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης δυο (2) μηνών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών, ενώ σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης τεσσάρων (4)  ετών, για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη