allnews-epirus

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχολιάζει τους δημοσιογράφους, με αφορμή το βιβλίο "Επάγγελμα Δημοσιογράφος"

Στα χέρια του πήρε, πριν λίγες μέρες, το βιβλίο του Ζώη Μαρίνου «Επάγγελμα Δημοσιογράφος» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και τηλεφώνησε στον συγγραφέα για να πει δυο καλές κουβέντες για το βιβλίο του και, εν γένει, για το «σώμα» των δημοσιογράφων.
«Ξέρω καλά κάτω από πόσο αντίξοες συνθήκες και με πόσες δυσκολίες κάνετε σήμερα την δουλειά σας και δεν έχω λόγο να μην εκφράσω την αναγνώριση μου στο έργο σας», είπε ο κ.Παυλόπουλος. Δηλώνοντας, παράλληλα, λάτρης των εφημερίδων. Στα λίγα λεπτά της επικοινωνίας θυμήθηκε ότι στην Καλαμάτα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, διάβαζε ανελλιπώς τον Τύπο, ως σημείο αναφοράς των εθνικών και τοπικών εξελίξεων. Συνήθεια που, όπως είπε, διατηρεί ακόμη και σήμερα, ξεκινώντας την μέρα του με την ανάγνωση των εφημερίδων.
«Τιμούν όλους τους δημοσιογράφους τα καλά σας λόγια. Κυρίως εμάς, της περιφέρειας, που παραμένουμε αμετακίνητα προσηλωμένοι σε αρχές και αξίες που θωρακίζουν την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα μας. Και τα λόγια σας έχουν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό», απάντησε ο Ζώης Μαρίνος.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη