Κλειστό και σήμερα το αεροδρόμιο Ιωαννίνων λόγω της ομίχλης και φυσικά καμιά πτήση δεν έγινε.
Η ταλαιπωρία όσων θέλουν να ταξιδέψουν απο Αθήνα προς Γιάννινα και αντίστροφα, συνεχίζεται και κανένας δεν εμπιστεύεται πλέον να κλείσει εισιτήρια, αφού η ομίχλη συνεχίζει να καλύπτει το λεκανοπέδιο.
Χθές η Aegean με καθυστέρηση αρκετών ωρών, και εκμεταλλευόμενη ολιγόωρη απόσυρση της ομίχλης, δρομολόγησε μεγαλύτερο αεροσκάφος Airbus και εκτέλεσε ένα δρομολόγιο εξυπηρετώντας τους επιβάτες προς και από τα Γιάννινα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε σήμερα και καμιά πτήση δεν έγινε.
Το άσχημο είναι οτι στο Ίντερνετ, πολλές εταιρείες που εκδίδουν εισιτήρια, δεν δίνουν για τα Γιάννινα, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία ακύρωσης εισιτηρίων, επιστροφής χρημάτων, αλλαγές ημερομηνιών κ.λ.π. Αυτό είναι ένα επιπλέον πλήγμα για την περιοχή, που φαίνεται να μη απασχολεί τις τοπικές Αρχές που αδιαφορούν για το θέμα του αεροδρομίου, ενώ περιφέρονται σε διάφορες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού βγάζοντας φωτογραφίες για ενθύμιο και...προωθώντας τον τοπικό τουρισμό, με ένα αναξιόπιστο -με ευθύνη τους-, αεροδρόμιο. Αλλά είπαμε..."Στου κουφού την πόρτα...".
Tags
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιο είναι το σήμερα ? Αρθρο χωρίς ημερομηνία = σκουπίδι στο ίντερνετ !
ΑπάντησηΔιαγραφή