allnews-epirus

Επίσκεψη στο Π. Γ. Ν Ιωαννίνων της "Συμμαχίας Ηπειρωτών"



Την Μεγάλη Τετάρτη κλιμάκιο περιφερειακών Συμβούλων της «Συμμαχίας Ηπειρωτών», αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Ζάψα και τους Πρόδρομο (Μάκη) Χατζηεφραιμίδη, Γιώργο Ζάκα και Θωμά Δημητρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή και πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΝΙ κο Βασίλειο Τσίκαρη και τον Αντιπρόεδρο κο Κωνσταντίνο Χολέβα.
Η συνάντηση  περιελάμβανε ενημέρωση για τα ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, την δυναμικότητα και την επισκεψημότητα του, προβλήματα που αντιμετωπίζει όπως η έλλειψη νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, για τις μετατάξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα λύσουν υπαρκτά προβλήματα και έγινε διεξοδική συζήτηση και περιήγηση στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείο, στο 4ο κτίριο.
Από την ενημέρωση της Διοίκησης και την επιτόπια επίσκεψη στην νέα πτέρυγα διαπιστώσαμε ότι αυτή βαθμιαία εντάσσεται στις λειτουργίες του νοσοκομείου. Θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία η πλήρης ένταξη της στις λειτουργίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης των χώρων, του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και κυρίως των υπερσύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και χειρουργείων της νέας πτέρυγας αποτελεί πρόκληση για την Διοίκηση, τους γιατρούς και το προσωπικό, στην οποία πρέπει να ανταποκριθούν με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Το Υπουργείο Υγείας να επισπεύσει και να στελεχώσει με νοσηλευτικό κ’ διοικητικό προσωπικό τις νέες κλινικές και το νέο νοσοκομείο να αποδοθεί στην υπηρεσία των πολιτών.
Με τη λειτουργία του 4ου  κτιρίου στο ΠΓΝΙ και του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας αλλάζει ο χάρτης υγείας στην περιφέρεια και βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, που είναι και το ζητούμενο.
Ανάλογη επίσκεψη προγραμματίζουμε στο Γενικό Νοσοκομείο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, αμέσως μετά το Πάσχα.

Για την περιφερειακή παράταξη Συμμαχία Ηπειρωτών,
ο επικεφαλής Γιώργος Ζάψας

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη