allnews-epirus

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΦΛΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ (S-BAS) ΣΤΟ ΑΕΡ/ΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Mας απασχολούσε για χρόνια... Ξεκίνησε απο την 10ετία του '90 με την διεκδίκηση τότε την εγκατάσταση του ILS στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για να σταματήσουν οι ματαιώσεις ή καθυστερήσεις των πτήσεων. λόγω ομίχλης ή χαμηλής νέφωσης. Έγιναν μελέτες επί μελετών, από Έλληνες και Νορβηγούς, ακούστηκαν πλήθος εκδοχών, δόθηκαν πάμπολλες υποσχέσεις, αλλά... 
Τα χρόνια περνούσαν, τα ILS συνεχώς εκσυγχρονίζονταν, βγήκε το ILS 2, ILS 3  και πάει λέγοντας, μέχρι που -ευτυχώς-, εντόπισε το πρόβλημα το Eurocontrol, που ετοίμασε ένα πρόγραμμα για 12 ευρωπαϊκά αεροδρόμια, να ενταχθούν στο σύγχρονο δορυφορικό σύστημα S-BAS. 
Το σύστημα αυτό, μέσω των δορυφόρων και χωρίς παρέμβαση του πύργου ελέγχου, κατευθύνει το αεροπλάνο στον διάδρομο προσγείωσης μέχρι ένα συγκεκριμένο ύψος, οδηγώντας με ασφάλεια μέσα στην ομίχλη ή στην χαμηλή νέφωση. 

φωτο:Η notam που αναρτήθηκε στο ΑIP Greece για το αερ/μιο Ιωαννίνων....

Πρίν απο μήνες, ήλθε απο την Ιταλία το ειδικό αεροπλάνο που ταυτοποίησε και χάραξε τις διαδρομές προσέγγισης κ.λ.π. στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων  με το G-BAS ακολούθησαν πλήθος γραφειοκρατικών διαδικασιών, ενημέρωση των διεθνών πληροφοριών για τις αεροπορικές εταιρείες κ.λ.π. και αφού ολοκληρώθηκαν όλα, τώρα έγινε και η επίσημη δημοσίευση με Notam και στο ΑIP Greece η λειτουργία του RNAV/GNSS και απο τους δύο διαδρόμους του αεροδρομίου Ιωαννίνων (32 και 14).



φωτο: Ειδικοί χάρτες που αναρτήθηκαν στο 
AIP GREECE για το αερ/μιο Ιωαννίνων και φυσικά μόνο πιλότοι μπορούν να τους "διαβάσουν"...
Τέλος λοιπόν στις ταλαιπωρίες των ματαιώσεων ή καθυστερήσεων πτήσεων απο ομίχλη ή χαμηλή νέφωση και δεν απομένει παρά να περιμένουμε τις πρώτες ομίχλες  ή χαμηλές νεφώσεις για να δούμε τα αποτελέσματα του S-BAS.
Γ.Κ

1 Σχόλια

  1. Γεια σας, η εορταστική περίοδος είναι εδώ και πάλι, εκείνοι που έλαβαν δάνειο από εμάς θα πρέπει να βγουν και να δώσουν μια μαρτυρία για εμάς και όσοι δεν έχουν πάρει δάνειο από εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας τώρα.

    Μικρή εισαγωγή για τον εαυτό μου.
    Ονομάζομαι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και εκπροσωπώ την Spotcap Global Financial Services. Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας πριν από το τέλος του έτους;
    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επεκτείνετε την περίθαλψη σας;
    Χρειάζεστε δάνειο για διακοπές;
    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
    Χρειάζεστε ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός νέου Έργου ή της Ολοκλήρωσης του τρέχοντος έργου σας;

    Όποιοι και αν είναι οι λόγοι και χρειάζεστε χρήματα. Εδώ είναι η λύση στις οικονομικές ανησυχίες σας.
    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

    Όταν πρόκειται για δανεισμό στο διαδίκτυο, είμαστε πολύ αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε με τη σωστή εταιρεία. Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο ποσοστό για το δάνειό σας Ανεξάρτητα από την πίστωσή σας! Αν ψάχνετε για οποιοδήποτε είδος δανείου, είμαστε η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου , ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη