Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ιστορική η χθεσινή (Πέμπτη) ημέρα για Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, αφού δόθηκε σε λειτουργία απο το απόγευμα το νέο κτίριο ύστερα απο πολλά χρόνια κι αφού πέρασε απο "χίλια κύματα" και κατέληξε έστω  συρρικνωμένο, να αποτελεί ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, που αντικατέστησε το γνωστό παμπάλαιο....Κάτι μικροεργασίες που απέμειναν θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να το χρησιμοποιούν.
Οι πρώτοι που πάτησαν το πόδι τους στις νέες αίθουσες του αεροδρομίου, ήταν οι επιβάτες της βραδυνής πτήσης της Olympic Air απο την Αθήνα που παρέλαβαν κανονικά τις αποσκευές τους στην αιθυσα αφίξεων και όχι κάτω απο τις προσωρινές τέντες που ήδη απομακρύνθηκαν. Ταυτόχρονα απομακρύνθηκαν όλες οι σκαλωσιές, τα προσωρινά χωρίσματα στο εσωτερικό του κτιρίου κ.λ.π.Στην διάθεση των αεροπορικώνεταιρειών είναι πλέον 5 check in και αναμένεται να τοποθετηθούν άλλα δύο. Η καφετέρια του αεροδρομίου, τα γραφεία της ΥΠΑ κ.λ.π. μεταφέρθηκαν από χθες στους νέους μόνιμους χώρους τους. Επίσης έτοιμο είναι και το γραφείο Πληροφοριών, της Αστυνομίας κ.λ.π.
 Σήμερα οι επιβάτες όλων των πτήσεων και κυρίως αυτών απο το εξωτερικό δεν θα περιμένουν εκτός κτιρίου σε τεράστιες ουρές μέσα στον ήλιο, αλλά θα χρησιμοποιούν την ολοκληρωμένη αίθουσα αναχωρήσεων.
 Ήδη τοποθετήθηκαν καθίσματα και αναμένεται τι επόμενες ημέρες ο αριθμός τους να αυξηθεί, εντός και εκτός κτιρίου.

 Σε λειτουργία τέθηκε και ο νέος ιμάντας παραλαβής αποσκευών στην αίθουσα αφίξεων που ανακαινίστηκε, αλλά δυστυχώς δεν επεκτάθηκε και παραμένει στα ίδια στενά περιθώρια, που δύσκολα θα εξυπηρετεί μεγάλα αεροπλάνα.

 Ελάχιστες εργασίες παρέμειναν στον νέο κόμβο και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, οπότε θα δοθεί στην κυκλοφορία, μόλις ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση των νέων σηματοδοτών.
 Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στον χώρο των αφίξεων άρχισαν να λειτουργούν στις νέες τους θέσεις, καθώς και το γραφείο της τουριστικής αστυνομίας και πληροφοριών.
Βέβαι παραξενεύει η πινακίδα στην είσοδο του αεροδρομίου που το αναφέρει σαν "Nαtional" ενώ εδώ και χρόνια είναι και επίσημα "International". Αυτό τα παρατηρούσαν πολλοί χθες, αλλά νομίζω οτι πρόκειται για λάθος της κατασκευάστριας εταιρείας που εύκολα μπορεί να διορθωθεί, ή να το κάνει η ΥΠΑ. Παρατηρήσεις καταγράφηκαν και για τον φωτισμό της πινακίδας, αλλά ενδεχόμενα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ

2 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΛΕΖΟΣ JOSE LUIS (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
  Το όνομά μου είναι η Μαρία, είμαι από την Ελλάδα, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι που πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com), ποτέ δεν πίστευα αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν θα μπορούσα πιστεύω,
  είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
    (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com) δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως έκανε η δική μου. Καλά επικοινωνήστε (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com) σήμερα και πάρτε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την τράπεζα της πόλης για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την τράπεζα της πόλης για το δάνειο σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας, η εορταστική περίοδος είναι εδώ και πάλι, εκείνοι που έλαβαν δάνειο από εμάς θα πρέπει να βγουν και να δώσουν μια μαρτυρία για εμάς και όσοι δεν έχουν πάρει δάνειο από εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας τώρα.

  Μικρή εισαγωγή για τον εαυτό μου.
  Ονομάζομαι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και εκπροσωπώ την Spotcap Global Financial Services. Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%

  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας πριν από το τέλος του έτους;
  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επεκτείνετε την περίθαλψη σας;
  Χρειάζεστε δάνειο για διακοπές;
  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
  Χρειάζεστε ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός νέου Έργου ή της Ολοκλήρωσης του τρέχοντος έργου σας;

  Όποιοι και αν είναι οι λόγοι και χρειάζεστε χρήματα. Εδώ είναι η λύση στις οικονομικές ανησυχίες σας.
  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

  Όταν πρόκειται για δανεισμό στο διαδίκτυο, είμαστε πολύ αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε με τη σωστή εταιρεία. Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο ποσοστό για το δάνειό σας Ανεξάρτητα από την πίστωσή σας! Αν ψάχνετε για οποιοδήποτε είδος δανείου, είμαστε η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου , ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή