allnews-epirus

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ (ΜΕΡΟΣ Β΄): 1887-2019. ΜΟΝΟ... 132 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ & ΕΜΠΑΙΓΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.


ΜΕΡΟΣ Β’

 Υποσχέσεις, ίντριγκες, έριδες, πολιτικά και κομματικά μικροσυμφέροντα, οικονομικά συμφέροντα, τοπικισμοί, αδιαφορία, εμπαιγμοί, διαμάχες, γειτονικοί πόλεμοι, οικονομική δυσπραγία,  κ.λ.π. εμπόδισαν  τον σιδηρόδρομο να σφυρίξει στα Γιάννινα και την Ηγουμενίτσα. 
Τα χρόνια περνούν, το αίτημα των Ηπειρωτών παραμένει και ο Ανδρέας Παπανδρέου, στα Γιάννινα, δεσμεύεται ότι το τραίνο θα σφυρίξει τα επόμενα χρόνια και σε αυτό το κομμάτι της ελληνικής γης. Στις 20 Φεβρουαρίου 1994, παραμονή των εορτών για την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, εκ μέρους του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, ο τότε υπουργός εξωτερικών Κάρολος Παπούλιας, στο επίσημο δείπνο, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για την δημοπράτηση των μελετών, ύψους περίπου 2 δις δρχ. για σιδηροδρομική σύνδεση από την Καλαμπάκα ή το  Αγρίνιο.
-Στις 24-4-96 0 0ΣΕ (Διεύθυνση Νέων Έργων - Δ/ντης ο Γεώργιος Αρχοντής), ενημέρωνε με έγγραφό του τις αρχές της Ηπείρου, ότι είχαν ανατεθεί σε ιδιωτικά γραφεία μελετών οι παρακάτω μελέτες:
-Χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής.
-Αποκατάστασης του θιγομένου οδικού δικτύου από την παραπάνω χάραξη.
-Τοπογραφίας και σύνταξης κτηματολογίου.
-Τεχνικών έργων γραμμής και αποκαθιστώμενου οδικού δικτύου, καθώς και ανισόπεδων διαβάσεων.
-Σηράγγων.
Γεωλογική της περιοχής του έργου και των στομίων των σηράγγων.
-Γεωτεχνική έρευνα θεμελίωσης των τεχνικών έργων και των στομίων σηράγγων.
-Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της χάραξης.
Επίσης επισημαίνει, ότι έχουν εκπονηθεί, η προμελέτη χάραξης και ζητήθηκε από τους μελετητές να υποβάλλουν και άλλη μια λύση με ευνοϊκότερα γεωμετρικά στοιχεία χάραξης, γεωλογική μελέτη που αφορά την χωροθέτηση της χάραξης.
Και καταλήγει:
-"Το σύνολο των μελετών, προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 1997"!!!!.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ TO ΛΙΜΑΝΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Όσο ο ΟΣΕ από έλλειψη πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης, επιμένει να κρατά στα αρχεία του τα σχέδια για σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα, τόσο υποβαθμίζεται και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας κάτι που θα είναι ιδιαίτερα ορατό στην επόμενη δεκαετία, αφού τα άλλα μεγάλα λιμάνια της χώρας και κυρίως αυτό της Πάτρας που θεωρείται «ανταγωνιστικό» της Ηγουμενίτσας, διεκδικώντας το καθένα για λογαριασμό του τον επίζηλο τίτλο της «πύλης» προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Ήδη προχωρούν τα έργα της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προς την Πάτρα, κάτι που αναμένεται να δώσει ισχυρή ώθηση στο λιμάνι της.
Η έλλειψη σιδηροδρομικού δικτύου, θέτει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην κατηγορία αυτών που χρησιμοποιούνται μόνο για επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, σαν ενδιάμεσος σταθμός με ολιγόλεπτη παραμονή στο ταξίδι τους, προς και από τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας. Ακόμη και οι σχεδιαζόμενοι εμπορευματικοί σταθμοί, είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας, αφού δεν υπάρχει σιδηροδρομικό δίκτυο που να επιτρέπει μεταφορές εμπορευμάτων με χαμηλό κόστος, κάτι αντίθετα που θα προσφέρει το λιμάνι της Πάτρας.
Ο ΟΣΕ από την 10ετία του ’80, κάνοντας τους σχεδιασμούς του για την μετά το 2000 εποχή, είχε προβλέψει την αξιοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, επεκτείνοντας το δίκτυό του, με ταυτόχρονη εκμετάλλευση και του οικονομικού και εμπορικού κέντρου της Ηπείρου, τα Γιάννινα.
Και ενώ το τραίνο στην Ήπειρο, κανένας δεν γνωρίζει, αν και πότε θα σφυρίξει, οι σχεδιασμοί του ΟΣΕ τέθηκαν στο αρχείο για την περιοχή μας.
Τα όσα είχαν γίνει γνωστά από τον ΟΣΕ προωθούσαν για πρώτη φορά την ανάπτυξη συνδυασμένων μεταφορών, κάτι που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο να μετατραπεί σε κομβικό κέντρο διέλευσης εμπορευματικής κίνησης προς τρίτες χώρες. Τα λιμάνια –εμπορικοί κόμβοι, είναι της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης και του Ικονίου.
- Στο λιμάνι της Πάτρας, το νέο έργο αφορά τη σύνδεση του νέου λιμανιού με το σιδηροδρομικό δίκτυο κανονικής γραμμής. Με την κατασκευή του νέου λιμανιού σε διαφορετική θέση από τη σημερινή (ήδη ολοκληρώθηκε), μετεξελίσσεται σε δυτική πύλη της χώρας. Με το σιδηροδρομικό δίκτυο (όταν ολοκληρωθεί), συνδέεται και με το Εμπορευματικό Κέντρο του Θριάσιου Πεδίου, όπου θα προωθούνται τα εμπορεύματα για περαιτέρω διακίνηση προς την υπόλοιπη χώρα.

Οι σχεδιασμοί -στόχοι του ΟΣΕ

Οι σχεδιασμοί - στόχοι του ΟΣΕ, για τα τέσσερα αυτά λιμάνια ήταν πολύ σημαντικοί και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανένας τι σημαίνουν για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που δεν θα μπορεί να τα ανταγωνισθεί. Ο ΟΣΕ λοιπόν στοχεύει:
-Να εδραιωθεί στις εμπορευματικές μεταφορές του εξωτερικού και να αναπτύξει καλύτερα τις εμπορευματικές μεταφορές εσωτερικού με άμεσες επιπτώσεις στα έσοδά του και τη θέση του στην αγορά.
Στην αξιοποίηση της στρατηγικής θέσης της Ελλάδος και του ελληνικού δικτύου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση. Τρεις από τους δέκα  πανευρωπαϊκούς διαδρόμους (διάδρομοι Κρήτης), καταλήγουν στην Ελλάδα. Πρόκειται για το διάδρομο ΙV (Δρέσδη- Σόφια – Θεσσαλονίκη), ΙΧ (Ελσίνκι – Μόσχα – Αλεξανδρούπολη) και Χ (Σάλτσμπουργκ – Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη).
Ο ΟΣΕ είθελε να παίξει σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο   στους σχετικούς διεθνείς Οργανισμούς, παρεμβαίνοντας με στόχο τη διασφάλιση των ελληνικών συμφερόντων, ενώ επίσης κινήθηκε προς την κατεύθυνση διεθνών συνεργασιών με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων εμπορευματικών, αλλά και επιβατικών υπηρεσιών σε αυτούς τους άξονες.
Πάντα με κορμό τον σιδηρόδρομο, ο ΟΣΕ έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη μεταφορά «εξπρές» εμπορευμάτων και στη λειτουργία ταχέων κλειστών συρμών με ανταγωνιστικό κόστος.
 
Λιμάνια- σιδηρόδρομος

Ακολουθούσε λοιπόν ο ΟΣΕ τα διεθνώς ισχύοντα, όπου το τραίνο θεωρείται ο κυριότερος παράγοντας – συνεργάτης των λιμανιών για το διεθνές και εσωτερικό εμπόριο κάθε χώρας. Δεν νοείται κανένα λιμάνι και μάλιστα  διεθνές, όπως π.χ. της Ηγουμενίτσας, να μη έχει σιδηροδρομική σύνδεση, πόσο μάλλον όταν αυτό συνδέει την Ελλάδα με έξι ιταλικά λιμάνια.




Ενώ για την Ήπειρο και κυρίως για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η λειτουργία της Εγνατίας Οδού ανοίγει σημαντικούς ορίζοντες ανάπτυξης, από την άλλη πλευρά έχει τεράστιες απώλειες, από την μη επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου, κάτι που σημαίνει ότι αφήνει ανοικτό το πεδίο στην Πάτρα και το λιμάνι της, να αναπτυχθεί κατακόρυφα. Οι σχεδιαζόμενοι εμπορευματικοί σταθμοί στην Ηγουμενίτσα, σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι ικανοί να ανταγωνισθούν αντίστοιχους στα άλλα λιμάνια της χώρας, τα οποία θα έχουν την σιδηροδρομική σύνδεση, και φυσικά το πολύ φθηνότερο κόστος μεταφοράς. Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, θα αρκείται στις οδικές και μόνο μεταφορές, που διεθνώς πλέον θεωρούνται δαπανηρές και ασύμφορες.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ Γ' ΜΕΡΟΣ

10 Σχόλια

  1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ-ΟΜΑΔΑ INC


    Έχετε επιδοθεί σε πού να πάρει δάνεια, απορρίφθηκε από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. ΔΑΝΕΙΟ-ΔΑΧ. Είναι εδώ για να σας χορηγήσει ότι το αναμενόμενο δάνειο που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
    Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων,
    . δάνεια κατασκευής,
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτικα δανεια,
    . Δάνεια FHA,
    . προσωπικά δάνεια,
    . δάνεια αυτοκινήτων και
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 213 419 2419

    Με ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,
      Το όνομά μου είναι ο κύριος, Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι ευτυχισμένος άντρας σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι όποιος δανειστής θα σώσει εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω όποιον ψάχνει για δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε εμένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή καθώς είμαι άγαμος πατέρας με 2 παιδιά. Γνώρισα αυτόν τον έντιμο και φοβισμένο τον Αλλάχ δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 €, είναι άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί του και πείτε του ότι (ο κύριος Rugare Sim) σας παραπέμψει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
      Ονομα......
      Μεσαίο όνομα.....
      2) Φύλο:.........
      3) Απαιτούμενο ποσό δανείου:.........
      4) Διάρκεια Δανείου:.........
      5) Χώρα: .........
      6) Διεύθυνση κατοικίας:.........
      7) Αριθμός κινητού:.........
      8) Διεύθυνση email..........
      9) Μηνιαίο εισόδημα:.....................
      10) Επάγγελμα:................................
      11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ για εμάς.....................
      Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
      Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο οικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Σας δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη