allnews-epirus

Χρηματοδότηση νοσοκομείων της Ηπείρου για προμήθεια εξοπλισμού


Τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τρία νοσοκομεία ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου για την προμήθεια λοιπού εξειδικευμένου εξοπλισμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου COOFHEA2 του προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020.

Συγκεκριμένα οι αποφάσεις αφορούν:

·         Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για με προϋπολογισμό € 1.256.000.  

·         Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης , μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας,  με  προϋπολογισμό € 184.000.

·         Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Φιλιατών,  με προϋπολογισμό € 136.550

Άλλες αποφάσεις

 Η Ο.Ε. στη σημερινή της συνεδρίαση, μεταξύ άλλων,  ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Κωνσταντίνος Κώστας) του έργου: «Κατασκευή -μόρφωση και καθαρισμός τάφρων και τεχνικών καθώς και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 350.000».

Επίσης ανέδειξε τους οριστικούς αναδόχους των έργων:

·         «Καθαρισμός συντήρηση τάφρων πεδιάδας Άρτας για το έτος 2021», προϋπολογισμού € 70.000. Ανάδοχος Κατασκευαστική Χαρμπής & ΣΙΑ Ο.Ε.

·          «Βελτίωση στραγγιστικών έργων ΠΕ Άρτας για το έτος 2021», προϋπολογισμού € 70.000. Ανάδοχος: Ευάγγελος Φελέκης.

 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη