allnews-epirus

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ- ΑΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης των Γιαννιωτών πυροσβεστών στην Πάτρα


Την ώρα που πολλές περιοχές της χώρας απειλούνται με ανυπολόγιστες καταστροφές  λόγω των πυρκαγιών και  της ανυπαρξίας  ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού από την πλευρά του υπουργείου, αποκαλύπτεται ότι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής που επιχειρούν αδιάκοπα και με αυταπάρνηση, στοιβάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες για λίγες ώρες ξεκούρασης.

Η διαμονή των Πυροσβεστών(κλιμάκιο Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) στην Π.Υ. ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΑΣ  πραγματοποιήθηκε  σε άθλιες συνθήκες, φιλοξενήθηκαν  για λίγες ώρες ξεκούρασης  σε τριτοκοσμικές  από κάθε άποψη κοιτώνες και με πραγματικό κίνδυνο μολύνσεων αφού δεν τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη από τους κανόνες υγιεινής.

Η Κυβέρνηση ας  σταματήσει να πολυδιαφημίζει το «έργο» της όπως αυτό στην Π.Υ Β.Ι.Π.Ε ΠΑΤΡΑΣ και ας σβήσει τις «φωτιές» γιατί  οι αριθμοί  για εκείνη είναι αμείλικτοι, χιλιάδες κενά πυροσβεστών, χιλιάδες οχήματα παλαιού τύπου αφού μόνο το 15% έχει αντικατασταθεί και μέσος όρος μάχιμων πυροσβεστών άνω των 45 ετών  που δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθουν σε ιδιαίτερα και δύσβατα σημεία.

Ας ελπίσουμε ότι η ανυπαρξία της κυβέρνησης ΝΔ   δεν θα μας κοστίσει και άλλο…

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη