allnews-epirus

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Ευχές Χριστουγέννων

Τα φετινά Χριστούγεννα, ύστερα από δύο χρόνια δυσκολιών λόγω πανδημίας, μπορούμε να τα γιορτάσουμε με ελεγχόμενη κανονικότητα και να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτη η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης ας αποτελέσει την αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο στις κοινωνικές και διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ζούμε σε μια πόλη που έχει λαμπρό παρελθόν και δικαιούται ένα λαμπρότερο μέλλον και οφείλουμε να εργαστούμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η νέα χρονιά, το 2023, αποτελεί σταθμό για την αυτοδιοίκηση, αφού είναι έτος στο οποίο θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη νέων αυτοδιοικητικών οργάνων. Η παράταξη μας και σε αυτές τις εκλογές θα δώσει το δικό της παρόν, διεκδικώντας την στήριξη των συμπολιτών μας, την οποία έχουμε αποδείξει εμπράκτως πως δικαιούμαστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη της πόλης μας και να εξασφαλίσουμε μια πλήρως λειτουργική καθημερινότητα για τους πολίτες της. Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, κ. Νίκος Γκόντας και οι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εύχονται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2023, καθώς επίσης και γρήγορη ανάρρωση στον Δήμαρχο της πόλης, Μωυσή Ελισάφ.

Χρονια Πολλά!!

       

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη