Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Ειδικότερα:

Ø  Ειδική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ώρα 13.00 για την  «Εκλογή Γραμματέα Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, λόγω ανεξαρτητοποίησης του μέλους, που κατείχε τη θέση»

Ø  Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ώρα 14,00 με  τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

·         ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για την ισοπέδωση της παραλίας στο Μακρυγιάλι ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  

·         2. Έγκριση 3 ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, έτους 2023   

·         3. Έγκριση 4 ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2023   

·         4. Έγκριση μερικής τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Ηπείρου,  

·         5. Συγκρότηση του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου  

·         6. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ 2» Περιφέρειας Ηπείρου  

·          7. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ. Άρτας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»  

·         8. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ Θεσπρωτίας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»   

·         9. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ Πρέβεζας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»   

·         10. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Άρτας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2  

·         11. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Θεσπρωτίας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2»  

·          12. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Πρέβεζας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2»  

·         13. Συζήτηση σχετικά με το αίτημα της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», για συζήτηση στο Π.Σ., των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων των έργων ΑΠΕ στη Λάκκα Σούλι και σε Γράμμο-Σμόλικα

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη