Με φρίκη και ψυχικά τραύματα θα θυμάται ένας 15χρονος απο σχολείο του Πηλίου την τριήμερη σχολική εκδρομή στα Γιάννινα, αν ισχύουν τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο πατέρας του όταν το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και τον ενημέρωσε.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα το περασμένο Σάββατο (06.04.24) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή, μετά τις ξεναγήσεις και επισκέψεις στα Γιάννινα και ο 15χρονος αποσύρθηκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και κοιμήθηκε.
Ο πατέρας λοιπόν, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι o 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και τον 15χρονο δράστη να ασελγεί σε βάρος του και να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.
Άμεσα ενημερώθηκε η εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και η προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.
