allnews-epirus

Βόλος: Γιαννιώτης, μόλις είδε τους λιμενικούς παρέδωσε τα ναρκωτικά που είχε στις τσέπες του

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 38χρονος σέφ  κάτοικος Ιωαννίνων, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών.

Παρέδωσε μόνος του ποσότητα ναρκωτικών που κατείχε αλλά και πάλι δεν… γλίτωσε. Ο λόγος για 38χρονο σεφ που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τη Σκιάθο όπου θα εργαζόταν σεζόν αλλά το ταξίδι του σταμάτησε στο λιμάνι του Βόλου.
Ο 38χρονος βρισκόταν στο λιμάνι του Βόλου έτοιμος να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό της Σκιάθο όπου θα εργαζόταν σε εστιατόριο του νησιού για τη θερινή σεζόν. Περίμενε να μπει στο πλοίο όταν αντιλήφθηκε ότι επίκειται έλεγχος των λιμενικών.
Χωρίς να διστάσει τους πλησίασε και τους παρέδωσε τα ναρκωτικά που είχε στην τσέπη του παντελονιού του, συνολικά 17,7 γραμμάρια χασίς. Φαίνεται ότι πίστευε ότι συνεργαζόμενος θα… γλιτώσει, όμως συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και από εκεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Ενώπιον του δικαστηρίου είπε ότι πήγαινε για σεζόν στο νησί του Παπαδιαμάντη και δήλωσε περιστασιακός χρήστης. Ανέφερε μάλιστα ότι τη μικρή ποσότητα που είχε μαζί του την είχε προμηθευτεί από την περιοχή των Ιωαννίνων.
«Δεν έχω δώσει ποτέ στο παρελθόν δικαίωμα», ανέφερε ο 38χρονος που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και το επέβαλλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Αφέθηκε ελεύθερος και όπως φαίνεται δεν θα χάσει τη σεζόν ως εργαζόμενος στο νησί.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη