
Στην εκτεταμένη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων - ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, IBAN - αναφέρεται με ανακοίνωσή της η αρμόδια τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
Σημειώνει ότι η «αποκάλυψη της διαρροής των δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών από την κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ, επιβεβαιώνει με τον πιο ανησυχητικό τρόπο αυτό που εδώ και καιρό καταγγέλλουμε: το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι απλώς ανεπαρκές στην προστασία των ψηφιακών υποδομών, αλλά επικίνδυνα αδιάφορο απέναντι στα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».
Υπενθυμίζει ότι «Από την πρώτη στιγμή που η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε την κατάρρευση των πληροφοριακών της συστημάτων, καταθέσαμε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας πλήρη ενημέρωση και εγγυήσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Την 1η Απριλίου επανήλθαμε δημόσια, απαιτώντας σαφείς απαντήσεις από την κυβέρνηση για το εύρος της διαρροής, τις ευθύνες που απορρέουν και τα άμεσα μέτρα που προτίθεται να λάβει για την προστασία των πολιτών».
Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, ενώ «διαφημίζει έναν "ψηφιακό μετασχηματισμό" που περιορίζεται σε φανταχτερά apps και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, η πραγματικότητα, αποδεικνύεται πολύ διαφορετική: η ασφάλεια των πολιτών τίθεται σε διαρκή κίνδυνο και η αξιοπρέπειά τους γίνεται θύμα της κυβερνητικής αδράνειας».
Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Η προστασία των προσωπικών δεδομένων δεν είναι πολυτέλεια, ούτε μπορεί να θεωρείται παράπλευρη απώλεια της ψηφιακής μετάβασης. Είναι θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα και συνταγματική υποχρέωση της Πολιτείας να το διασφαλίζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν πρόκειται να αφήσει αυτό το σοβαρό ζήτημα να θαφτεί. Θα συνεχίσουμε να ασκούμε υπεύθυνο, τεκμηριωμένο και θεσμικά θωρακισμένο έλεγχο. Διεκδικούμε ένα πραγματικά ασφαλές, διαφανές και δημοκρατικό ψηφιακό κράτος, με τους πολίτες στο επίκεντρο».
ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ εξαιρετικοί χαιρετισμοί
Για όλες τις ανάγκες βοήθειάς σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο
Απλά επικοινωνήστε ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ
Και δεν θα απογοητευτείτε.
Με αυτή την υπέροχη γυναίκα ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ
Έλαβα δάνειο 50.000 €
Ονομάζομαι Ισμήνη Κουτσάκη, είμαι αγρότης.
Είναι μια καλόκαρδη γυναίκα που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις της.
Είναι μια γυναίκα του λόγου της, και ευχαριστώ πολύ τον Θεό μου
που τον έβαλα στο δρόμο μου. Πάντα θα τον ευχαριστώ για όλα. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων.
Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση:
koutsakiismini88@gmail.com
Ή επικοινωνήστε με τον ίδιο τον δανειστή στη διεύθυνση:
sofia070177@gmail.com
Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τα αδέρφια σας, τους φίλους σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ