Απο το σημερινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων στην Ήπειρο

 Συνελήφθη χθες (26-08-2025) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -7- μηνών για «σωματικές βλάβες από αμέλεια».

-------------------------------------------

Συνελήφθη χθες (26-08-2025) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε η εκβολή λυμάτων στο οδόστρωμα από τουριστικό κατάλυμα, ιδιοκτησίας της κατηγορούμενης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη