Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ταυτοποιήθηκε 79χρονος ημεδαπός από τη Βόρεια Ελλάδα, ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση απειλής διάπραξης εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, πριν από περίπου ένα χρόνο, σε βάρος της Όλγας Γεροβασίλη.
Η ταυτοποίηση έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε από την Εισαγγελία, κατόπιν έγκλισης, για ανάρτηση στο Facebook με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο.
Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ. ΑΣ., για την συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρει:
Τον Οκτώβριο του 2024, αναρτήθηκε, σε λογαριασμό πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απειλητικό περιεχόμενο σε βάρος πολιτικού προσώπου.
Για την υπόθεση υποβλήθηκε σχετική έγκληση, η οποία τέθηκε υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Στο πλαίσιο αυτό, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα, καθώς και σε συνεργασία με την εταιρεία της πλατφόρμας και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος, ως διαχειριστής του λογαριασμού που πραγματοποίησε την εν λόγω ανάρτηση.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για απειλή διάπραξης εγκλημάτων, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε την ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ ξανά στο δρόμο μου.
Το όνομά μου είναι Ισμήνη Κουτσάκη, είμαι αγρότης.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλώς επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ και θα έχετε απόλυτη ικανοποίηση. Αυτή η γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 30.000€ και αυτό μου είναι αρκετό.
Είναι μια ευγενική γυναίκα, χάρη σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα κατάφερα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και Και να ξεπληρώσω τα χρέη μου.
Αν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, απλώς επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Το οικονομικό σου τραύμα τελείωσε
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sofia070177@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν δεν είσαι Έλληνας, σε παρακαλώ απόφυγε.