Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι - στην πλειοψηφία άμαχοι - έχουν σκοτωθεί σε ισραηλοαμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε η μκο Human Rights Activists News Agency (HRANA), με έδρα τις ΗΠΑ.
Μεταξύ των νεκρών είναι τουλάχιστον 1.319 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων 206 παιδιών, τόνισε η HRANA, που βασίζεται σε ένα δίκτυο ακτιβιστών στο Ιράν, καθώς και σε αναφορές από τον υγειονομικό κλάδο, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σε μέλη της κοινωνίας των πολιτών.
Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, 1.122 στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί.
Άλλοι 599 θάνατοι δεν μπορούν να αποδοθούν με σαφήνεια αν πρόκειται για στρατιωτικούς ή αμάχους.
Οι 21 θάνατοι που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν άμαχοι, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, σύμφωνα με την μκο.
Ο τελευταίος επίσημος απολογισμός από το υπουργείο Υγείας του Ιράν ανέφερε τουλάχιστον 1.200 νεκρούς και περίπου 10.000 τραυματίες ως αποτέλεσμα των αμερικανικών και ισραηλινών επιθέσεων.

ΚΟΚΚΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σε όλους και καλή σας μέρα.
Είμαι ο ΙΣΜΗΝΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗ , ένας Έλληνας αγρότης. Πέρασα πολλές οικονομικές και οικογενειακές δυσκολίες και όλα φαινόταν χαμένα. Αλλά χάρη στη ΚΟΚΚΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, κατάφερα να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Όταν τη γνώρισα, ήμουν στα όριά μου: οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί ήταν άδειοι εξαιτίας των δικαστικών επιμελητών. Σκεφτόμουν μόνο ένα πράγμα: πώς να ξεφύγω από αυτό το χάος; Αλλά ο Θεός, με τη χάρη του Θεού, μας ένωσε μέσω μιας φίλης. Χάρη σε ένα μικρό δάνειο 32.000 ευρώ που μου χορήγησε, η ζωή μου ανέκτησε το νόημά της.
Με αυτό το ποσό, μπόρεσα να ξεπληρώσω όλα τα χρέη μου. Μέσα από αυτή την μαρτυρία, σας ενθαρρύνω να μην τα παρατάτε ποτέ όσο είστε ζωντανοί. Είναι μια ειλικρινής και υπεύθυνη γυναίκα που πάντα τιμά τις δεσμεύσεις της και παρέχει αυθεντικά έγγραφα. Ως Ελληνίδα πολίτης, μου φέρνει τιμή και με κάνει περήφανη για τη χώρα μου. Αν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε με την ΚΟΚΚΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ στο: ntokokko71@gmail.com και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε Έλληνες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτήν τη στιγμή. Εάν δεν είστε Έλληνας, παρακαλούμε μην απαντήσετε.