allnews-epirus

Δ. Χαρίσης – Π. Γεωργογιάννης στην εκκίνηση του Motor Rally Albania!




Στις 9 Ιουνίου ξεκινάει στη γειτονική χώρα ένας από τους κορυφαίους αγώνες ανωμάλου δρόμου που φέτος έχει και Γιαννιώτικη συμμετοχή

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για την εκκίνηση του 14ου Motor Rally Albania, ενός από τους πιο απαιτητικούς και εντυπωσιακούς αγώνες ανωμάλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που φέτος θα έχει και Γιαννιώτικο ενδιαφέρον!
Οι Δημήτρης Χαρίσης και Παναγιώτης Γεωργογιάννης, εμπνευστές του project «Will2Way», ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε λίγες μέρες στη γειτονική χώρα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διοργάνωση που ξεκινάει στις 9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι δύο Γιαννιώτες είναι από τους ελάχιστους Έλληνες οδηγούς μοτοσυκλέτας που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες! Το επίπεδο δυσκολίας, η διάρκεια και η τοποθεσία στην οποία διεξάγεται καθιστά τον συγκεκριμένο αγώνα μια πρόκληση για κάθε συμμετέχοντα, μιας και φέρνει τον αναβάτη αντιμέτωπο, όχι μόνο με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αλλά κυρίως με τη μηχανή του και τον ίδιο του τον εαυτό.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων extreme rally raid, αγώνων ανώμαλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων οι οποίοι καλύπτουν τμήματα ή και ολόκληρες χώρες και διαρκούν από 3 έως 15 μέρες. Κάθε μέρα του αγώνα οι αναβάτες θα δοκιμάζονται για 10 με 15 ώρες οδήγησης!
Σημειώνεται ότι για τους δύο Γιαννιώτες οδηγούς το Motor Rally Albania αποτελεί μόνο την αφετηρία, καθώς φιλοδοξούν να λάβουν μέρος σε μία σειρά παρόμοιων αγώνων εκπροσωπώντας την Ελλάδα αλλά κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα τους! Ξεκινώντας από τα βουνά της Αλβανίας ονειρεύονται να φτάσουν στους αμμόλοφους της Σαχάρας και τις ακτές της Σενεγάλης!
  
Περισσότερες πληροφορίες και το promo βίντεο για τη συμμετοχή των δύο Γιαννιωτών στον αγώνα υπάρχουν σε:
Facebook - Will2Way
Instagram - will2_way

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη