allnews-epirus

Θανατηφόρο το δυστύχημα στην Ελεούσα - 51χρονος νεκρός...


Σε θανατηφόρο κατέληξε τελικά το τροχαίο δυστύχημα στην Ελεούσα, καθώς υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματά του 51χρονος που επέβαινε σε ένα απο τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα που προκάλεσε αγροτικό φορτηγάκι που έκανε παράνομη προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το τροχαίο έγινε στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων -Κόνιτσας, ένα χλμ. περίπου μετά τα φανάρια  στον κόμβο της Ελεούσας, κοντά στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρία άτομα μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, από τους οποίους η κατάσταση ενός  51χρονου ήταν  εξαιρετικά κρίσιμη και υπέκυψε στα τραύματά του.

Όλα έγιναν οταν ένα αγροτικό φορτηγάκι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δύο επιβατικά αυτοκίνητα και ένα αλβανικό λεωφορείο που κινούνταν κανονικά. 

Οι τραυματίες απο τα αυτοκίνητα απεγκλωβίστηκαν απο την Πυροσβεστική και με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ των τραυματιών είναι και 29χρονη εγκυμονούσα, όπως και ο σύζυγός της.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ 51ΧΡΟΝΟ

Εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας και μάχιμο μέλος της Δημοτικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών ήταν ο 51χρονος που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο που έγινε στην Εθνική Ιωαννίνων- Κόνιτσας.     Αυτό γνωστοποίησε ο δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης με ανάρτηση που έκανε.

«Δυσάρεστα νέα για τους ανθρώπους της Δημοτικής μας Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΔΟΑΚ). Ένας μάχιμος εθελοντής, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας,  χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τα Γιάννενα. Ας είναι το τελευταίο θύμα ενός ακήρυχτου αλλά τόσο σκληρού “πολέμου”. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, Βασίλη» αναφέρει.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη