Κέρκυρα: Σε άνδρα που αγνοούταν 10 χρόνια στρέφονται οι έρευνες για τα οστά στο λιμάνι

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του αυτοκινήτου που ανασύρθηκε σήμερα το απόγευμα από το λιμάνι της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εγκληματολογικό της Αστυνομίας βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς κατάφερε και βρήκε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με αυτό, το αμάξι ανήκει σε άνδρα γεννημένο το 1968 από την περιοχή των Καρουσάδων και η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνιση πριν 10 χρόνια περίπου.

Θα επιχειρηθεί να γίνει ταυτοποίηση DNA με κάποιο συγγενικό πρόσωπο.

Η εξέταση από πλευράς του ιατροδικαστή Γ. Αιβατιδη θα ρίξει φως στην υπόθεση για τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν τέσσερα οστά που ανήκουν σε ανθρώπινα μέλη, μάλλον χέρια και πόδι, αλλά και ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια.Στην συνέχεια απο δύτες, εντοπίστηκαν έξω από το αυτοκίνητο, κι άλλα οστά όπως και το κρανίο. 

Στην θέση του οδηγού, βρέθηκε το πορτοφόλι και η ταυτότητα του νεκρού, τα στοιχεία της οποίας συμφωνούν με αυτά που εντοπίστηκαν για τον κάτοχο του αυτοκινήτου, μετά την έρευνα που έγινε απο τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, γιατί πινακίδες κυκλοφορίας δεν βρέθηκαν.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη