14-16 Μαρτίου: Στα Γιάννινα το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ημικρανίας-Κεφαλαλγίας



Με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Διευθυντών Κλινικών, το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ημικρανίας – Κεφαλαλγίας έρχεται να δώσει απαντήσεις σε μια από τις πιο συχνές και σύνθετες νευρολογικές διαταραχές που πλήττει την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.
Στο συνέδριο  διακεκριμένοι ξένοι ομιλητές από την Ευρώπη θα παρουσιάσουν την παγκόσμια εμπειρία και τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες. Μέσα από στρογγυλές τράπεζες και διαλέξεις, θα αναλυθούν:
Η σύγχρονη παθοφυσιολογία της ημικρανίας.
Νέες μέθοδοι διάγνωσης.
Πρωτοποριακές θεραπευτικές προσεγγίσεις για την ανακούφιση των ασθενών.

Η επιλογή των Ιωαννίνων για τη διεξαγωγή αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης δεν είναι τυχαία, καθώς επιβεβαιώνει τον δυναμικό ρόλο της πόλης ως κέντρου ιατρικής εξωστρέφειας και επιστημονικής γνώσης.
Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους κλινικούς ιατρούς της περιοχής και ολόκληρης της χώρας να ανταλλάξουν εμπειρίες, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και την προαγωγή της έρευνας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το επιστημονικό πρόγραμμα και τις εγγραφές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: www.kefalalgia2026.gr.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη